Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi - Son Dakika
Güncel

Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi

Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi Muayene için araçlarını 150 kilometre götüren sürücüler istasyon istedi Şanlıurfa merkeze 150 kilometre ile en uzak ilçe olan Suriye sınırının sıfır noktasındaki Ceylanpınar'da sürücüler, yılda birkaç defa kurulan gezici araç muayene...

07.11.2021 11:33  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi

Muayene için araçlarını 150 kilometre götüren sürücüler istasyon istedi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa merkeze 150 kilometre ile en uzak ilçe olan Suriye sınırının sıfır noktasındaki Ceylanpınar'da sürücüler, yılda birkaç defa kurulan gezici araç muayene istasyonunda uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını belirterek sabit bir istasyon istedi.

Şanlıurfa merkeze yaklaşık 150 kilometre ile en uzak ilçe olan Suriye sınırının sıfır noktasındaki Ceylanpınar'da yılda birkaç gün gezici araç muayene istasyonu kuruluyor. Şanlıurfa merkeze gidemedikleri için ilçede kurulan istasyona gitmek zorunda kalan sürücüler, birkaç gün önceden araçlarını sıraya koyuyor. Sıranın kendilerine gelmesi için günlerde beklemek zorunda kalan sürücüler, başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere yetkililerden sabit istasyon istedi. Yaklaşık 150 kilometre yol gidemediklerini söyleyen sürücüler, yemeklerini istasyonun kurulduğu alanda yiyip gece burada beklemek zorunda kaldıklarını belirtti. İstasyon görevlilerinin de halkın mağdur olmaması için çok çalıştığını ve doğru dürüst yemek dahi yiyemediğini söyleyen sürücüler, mağduriyetlerin giderilmesini istedi. Başta Şanlıurfa Valisi olmak üzere yetkililerden yardım isteyen sürücüler, bunun için ricada bulunduklarını belirtti.

Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye sınırının sıfır noktasına istasyon talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement