Tarsus'ta 24. Hıdırellez Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta 24. Hıdırellez Etkinlikleri

Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen 24. Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Özelbahşiş Mahallesi'nde düzenlenen güreş müsabakalarında İbrahim Bölükbaşı, başpehlivan oldu.

30.04.2018 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen 24. Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Özelbahşiş Mahallesi'nde düzenlenen güreş müsabakalarında İbrahim Bölükbaşı, başpehlivan oldu.

Özelbahşiş İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen müsabakaları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve güreşseverler izledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, etkinlikte yaptığı konuşmada, son 20 yılın kıran kırana geçen en güzel güreş müsabakalarından birisini izledikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Hıdırellez etkinlikleri kaldığı yerden devam ettiğini belirten Can, "Önümüzdeki hafta 5-6 Mayıs tarihlerinde de Hıdırellez etkinliklerimiz devam edecek. Mahallemizde bu sene 2. güreş müsabakasını düzenledik. Bu sene katılım daha fazla oldu. Bahşiş'te güreş müsabakası geleneksel hale geldi. Her sene düzenlenecek. Ata sporumuza sahip çıkıyoruz. Sahip çıkmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

500'e yakın sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda İbrahim Bölükbaşı, rakibi Süleyman Karadeniz'i yenerek başpehlivan oldu.

Güreş müsabakalarından sonra sporculara madalyaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta 24. Hıdırellez Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement