Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımı, evinde ağırladığı İzmir Büyükşehir Belediyespor'a uzatmalarda 75-71'lik sonuçla mağlup oldu.

29.01.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımı, evinde ağırladığı İzmir Büyükşehir Belediyespor'a uzatmalarda 75-71'lik sonuçla mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakaya rakip takım hızlı başladı. Çekişmeli geçen maç boyunca üstünlüğünü sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 40-34 önde bitirdi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan ve üst üste ataklarla aradaki farkı kapatıp öne geçen ev sahibi ekip, üçüncü periyotta öne geçti.

Son periyodu büyük bir çekişmeye sahne olan maçın son saniyelerine 64-62 geride giren Şanlıurfa Bedensel Engelliler Basketbol takımı, bulduğu sayıyla maçı uzatmalara götürdü. Ancak uzatma bölümlerinde üstünlüğü elden bırakmayan konuk ekip, üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmadan 75-71 galip ayrıldı.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulübü Başkanı ve takım antrenörü Veysi Fırat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, kazanabilecekleri bir maçta puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İki takımın da iyi mücadele ettiğini, ancak karşılaşmanın son dakikalarında yaptıkları küçük hatalarla mağlup olduklarını ifade eden Fırat, "Ligin ilk yarısında son maçımızdan puan alamadık. Kazanabileceğimiz bir maçta puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Sezonun ilk devresi bizim açımızdan istenilen sonuçların alınamadığı bir dönemdi. Ancak devre arasında çok çalışıp, ikinci yarıda yükselişe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement