Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar! - Son Dakika
Magazin

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa "Köy hayatını seçti." yorumunu yaptı.

18.02.2019 19:06  Güncelleme: 19:13

Geçtiğimiz aylarda tesettüre giren ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren eski oyuncu Gamze Özçelik, köy evinde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

"KÖY HAYATINI SEÇTİ"

Instagram hesabından köy evinde çektirdiği fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, fotoğrafına, "Köy hayatını seçti." notunu ekledi. Gamze Özçelik'in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Özçelik'in bir takipçisi, "Gamze hanım sizde birçok ünlü gibi tası tarağı toplayıp köye mi yerleştiniz?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hayırlı olsun Gamze Özçelik'te köye yerleşmiş." yorumunu yaptı.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

11 FARKLI KÖYDE 11 SU KUYUSU AÇTIRMIŞTI

Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından 11 su kuyusunu ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduklarını, takipçileriyle paylaşmıştı. Özçelik, "Ömrü su yollarında geçen Afrika'lı kardeşlerimiz için başlattığımız, "UMUT PINARLARI SU KUYULARI" projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çoşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz" ifadelerini kullanmıştı.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!
Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!
Tesettüre Giren Gamze Özçelik\'ten Şaşırtan Karar!

Son Dakika Magazin Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (127)

  • Emre: Şu kadının yaptığının 10 da birini bile yapmayıp eleştiren bissuru gerizekalı var 83 3 Yanıtla
    malatyalı: Allah razı olsun böyle hayır severlerden . 2 0
  • Tiko: Kirk sene her halti ye sonra tesetture gir afrikada kuyu ac musluman ol ne ala dunya 5 74 Yanıtla
    Hemşinli: Sen kendi nefsine göre konuşuyorsun.söylediğin söz islama ters ve ahirette cezası var. 17 6 Neo: Sana ne yigen. Dokundu mu sana 13 5 Sofi: Allah herkese tövbe etme imkanı vermişken sen böyle konuşamazsın tiko .ayrıca bir insan günah işlediği halde yine müslüman olabilir günah işledi diye kimse islamdan çıkmış olmaz.sadece günahkar olur onunda çözümü belli tövbe etmek ve aynı hatalara devam etmemek.kadın ne güzel örtünmüş hatasından dönmüş tebrik edip destek vermek yerine yerden yere vurmanın alemi yok. 8 0 Tiko : Ya buna bir film teklifi gelsin paralari gorsun yine acilir sacilir inanmayin 0 2 Fikr-i milli: Her kulun tövbe etme imkanı vardır tabiiki fakat sosyal medyada değil Sofi kardeş..eğerki yaptığın bir iyiliği içinde şirk olan mecradan yayınlıyorsan senin tövben göstermeliktir ve unutmaki bir elin yaptığı iyiliği diğer bilmez ise o iyilik hak katında yerini bulur bu türlüsü gösteriştir ve adı kibirdir allah ıslah etsin..bu nedenle bizi tartıştırmaya değmez kardeşim 0 1 Sofi: Fikr-i milli kadının kalbini yarıp bakacak halimiz yok heralde.Yeni bir hayata başlamış tebrik etmek lazım.Tamam iyilik vs...kimseye göstermeden yapılsa daha iyi ama yıllarca islama uygun yaşamamış ve yeni yeni islami hayat yaşayan birinden islam profösörü seviyesinde davranışlar beklemek yanlış olur.Bilgisi kadar tecrübesi kadar elinden geleni yapmaya çalışıyor acımasızca eleştirmek onu girdiği yoldan soğutadabilir o yüzden eleştirmeyelim takdir edelim.Kaldıki Allah niyete bakar niyet halis ise merak etme göstere göstere iyilik yapsada belki Allah katında bu daha makbul olabilir bunu Allah bilir.Belki onun göstere göstere yaptıkları başkalarınada ilham kaynağı olacak onlarda ya müslüman olacak yada müslümansa daha iyi bir müslüman olmaya çalışacak varsa hataları kendine çeki düzen verecek olamazmı ? 0 0
  • Köylü: Köyde yaşadığına göre kendine bir eşşek almıştır. 6 63 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement