Tiyatro Sanatçısı Baykal Kent, Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Tiyatro Sanatçısı Baykal Kent, Kalp Krizi Geçirdi

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Baykal Kent, İş İçin Geldiği Bolu'da Kalp Krizi Geçirerek Kaldırıldığı Hastanede Tedavi Altına Alındı.

02.04.2007 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü tiyatro sanatçısı Baykal Kent, iş için geldiği Bolu'da kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Bir arkadaşının işyeri açılışına katılmak için Bolu'ya gelen Baykal Kent, kaldığı otelde göğsünde ağrılar hissedince resepsiyonu arayarak yardım istedi. Otele gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından hemen Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Baykal Kent'in kalp krizi geçirdiği belirlenirken, sanatçı tedavi altına alındı.

Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Baykal Kent, arkadaşının yeni hizmete açacağı işyeri için Bolu'ya geldiğini ve kaldığı otelde kalp krizi geçirdiğini söyleyerek, "Artık belirli bir yaştan sonra kalbim dayanmadı. İdealimdeki Yeşilçam Kafe'yi açmak istiyordum. Bunun için Bolu'ya geldim. Bodrum'dan 25 saatte Bolu'ya geldim. Kaldığım otelde kalbim sıkıştı ve hemen görevli arkadaşlara haber verdim. Koma halinde hastaneye getirildim. Geçtiğimiz hafta kalbim sıkışmıştı ve şüphelenmiştim" dedi.

Türk sineması ve tiyatrosunun nankör olduğunu ifade eden Baykal Kent, "Şu anda bu işi yapan insanlar oturup düşünsünler. Ben 47 senemi bu işe verdim, ancak emekli bile olamadım. Şimdi çaresiz durumdayım. Sigorta şirketine gittim, benden para istediler. İlaçları almaya gücüm yetmiyor, kimse bana iş güç vermiyor. Bu sanat ölmüştür. Zaten çıraklar ustayı geçmezse bu sanat ölmüştür" diye konuştu.

Tiyatro sanatçısı Kent'in 2 gün daha tedavi altında tutulacağı belirtildi.

(BV-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tiyatro Sanatçısı Baykal Kent, Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement