Tokat'ta 'Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu' Açıldı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta 'Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu' Açıldı

Tokat\'ta \'Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu\' Açıldı

Tokat merkeze bağlı Kızılköy'de, hayırseverlerin katkıları ile yapılan Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu'nun açılışı gerçekleşti.

29.09.2013 09:26  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Merkeze bağlı Kızılköy'e Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ve Amerika Atatürk Derneği Başkanı olan hemşehri Hüdai Yavalar ve eşi Mirat Yavalar Hanımefendi'nin katkıları ile yapılan Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulunun açılışı bugün düzenlenen törenle yapıldı.

Açılışa Vali Mustafa TAŞKESEN, Eşleri Betül TAŞKESEN Hanımefendi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet ELİBOL, İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent YAZICI, İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bulut ÇUBUK ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cem GÜL katıldı.

Vali Mustafa TAŞKESEN konuşmasında; kendisine, ailesine ve çevresine faydası olan insanlara ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Hüdai ve eşi Mirat YAVALAR'ın hem kendilerine hem de herkese fayda sağlayanlardan olduğunu söyledi. Hayırsever Hüdai YAVALAR ise Tokat'ta doğduğunu ve Amerika'da yaşadığını ifade ederek; Türkiye'ye öğrencilere güzel bir istkbal hazırlamak için geldiği kaydetti. Eşi Mirat YAVALAR da "Bizlerin görevi sizlerin hak ettiği eğitim ve öğretim olanaklarını sağlamaktır. Sizlerin görevi de derslerinize çok çalışmak, Ülkenize, ailenize ve çevrenize yararlı olmaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mustafa TAŞKESEN hayırsever Hüdai ve Mirat YAVALAR'a plaket verdikten sonra törene katılanlar ile birlikte sınıfları gezdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tokat'ta 'Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement