Şehit Uzman Çavuşun Turhal'daki Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuşun Turhal'daki Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehit Uzman Çavuşun Turhal\'daki Baba Ocağına Ateş Düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 3 askerden 23 yaşındaki uzman çavuş Yasin Gencer'in memleketi Tokat'ın Turhal İlçesinde yaşayan baba ocağına ateş düştü.

15.08.2015 01:23  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 3 askerden 23 yaşındaki uzman çavuş Yasin Gencer'in memleketi Tokat'ın Turhal İlçesinde yaşayan baba ocağına ateş düştü. Anne Fatma Gencer'in 'oğlum' diyerek uzun süre gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden biri olan 4 yıllık piyade uzman çavuş Yasin Gencer'in, Turhal ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi askeri görevliler verdi. Yunus Emre Mahallesi Örnek Sokakta bulunan 5 katlı apartmanın en üst katında yaşayan Fatma ve Ali Gencer çifti acı haberle yıkıldı. 4 çocuklarından en küçüğü ve bekar olan Yasin Gencer'in şehit olduğu haberini alan Fatma ve Ali Gencer çifti gözyaşına boğuldu. Acı haberi alan yakınları Yasin Gencer'in yaşadığı eve gelerek acılı aileyi teselli etmeye çalışırken, anne Fatma Gencer'in, 'oğlum' diyerek gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.

Evin balkonuna ve yaşadığı mahalleye büyük Türk bayrağı asıldı. Apartman girişinde ise 112 acil servis ekipleri hazır bekletildi. İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İl Jandarma Komutan yardımcısı yarbay İrfan Özcan acılı aileyi ziyaret ederek işçi emeklisi baba Ali Gencer'e ve ailesine başsağlığı diledi. Şehit ailesinin yaşadığı evin önünde toplanan vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı.

Şehit Yasin Gencer'in mahalle arkadaşı olan Muhammet Ali Aydın, şehit Gencer'in 4 yıllık uzman çavuş olduğunu söyleyerek, Ülkemizde Türklerin ve Kürtlerin kardeşliğini kimse bozamayacak. Bu milleti kimse yıkamaz dedi. Şehit Gencer'in cenazesinin yarın ilçeye getirileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuşun Turhal'daki Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement