Topaloğlu İkizderelileri Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Topaloğlu İkizderelileri Coşturdu

Topaloğlu İkizderelileri Coşturdu

Ovit Yayla Şenlikleri'nin son gününde sanatçı Sibel Can ile Mustafa Topaloğlu sahne aldı.

15.08.2011 11:00  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri'nin son gününde sanatçı Sibel Can ile Mustafa Topaloğlu sahne aldı. Can ve Topaloğlu, stadı dolduranları seslendirdiği şarkılarla coşturdu.

İkizdere ilçe stadındaki konserde sahneye ilk olarak yöresel sanatçılardan Cimilli İbo çıktı. Karadeniz türküleri eşliğinde horon oynayan yaklaşık 10 bin kişi, ardından Mustafa Topaloğlu'nun türküleri ile coştu.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Sibel Can, yeni şarkılarının yanı sıra Tarkan ve Orhan Gencebay albümlerinden şarkılar seslendirdi. İkizdere'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Can, iki yıl öncede geldiği ilçeyi hiç unutamadığını söyledi. Can, yaklaşık 1 saatlik konserinin ardından sahneden ayrıldı.

BALIK AVINA ÇIKAN TOPALOĞLU, DEREDE DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Bu arada sanatçı Mustafa Topaloğlu, konseri öncesi İkizdere deresinde olta ile balık avına çıktı. Sunucu ve şovmen Necati Selvitop ile kayalara tutunarak dere yatağına inen ve bir ara düşme tehlikesi geçiren Topaloğlu, bir alabalık tuttu.

Topaloğlu, daha sonra tuttuğu alabalığı öptükten sonra yeniden dereye bıraktı. İnsanın doğada aç kalmayacağını ifade eden Topaloğlu, "İnersin dereye tutarsın alabalıkları, çıkarsın dağa yaparsın sevdalıklarıö diye espriler yaptı.

TOPALOĞLU'NA 60 METREKARELİK SERENDER HEDİYE EDİLDİ

Topaloğlu, RİDOS Termal Otel çevresinde dolaşırken ilginç esprilerde bulundu. Gördüğü ahşap serenderin uzaydan geldiği yıllarda ilk kaldığı yapı olduğunu söyleyen Topaloğlu'na Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, 60 metrekarelik serenderi hediye ettiğini açıkladı.

Topaloğlu, uzaydan geldiği dönemlerde bu evde zebralarla yaşadığını ve zebra sütü içerek açlığını giderdiğini belirterek esprilerini sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Topaloğlu İkizderelileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement