Toplu Sünnet Şöleninde Minikler Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika
Yerel

Toplu Sünnet Şöleninde Minikler Erkekliğe İlk Adımı Attı

Toplu Sünnet Şöleninde Minikler Erkekliğe İlk Adımı Attı

İzmir’in Çiğli ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 minik, erkekliğe ilk adımı attı.

16.10.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 minik, erkekliğe ilk adımı attı.

Çiğli ilçesinde her yıl düzenlenen toplu sünnet şöleninin bu yıl sekizincisi gerçekleştirildi. Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda kişinin katıldığı gecede, davul ve zurna eşliğinde halaylar çekildi, eğlence tavan yaptı. Türk halk müziği ve pop müzik şarkılarının seslendirildiği gecede 100 minik, sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Gece boyunca çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da, çocuklara destek olarak ailelerle sohbet etti.

Belediyenin yaptığı sosyal projelerle halkın yanında olduğunu belirten Başkan Arslan, geleneksel hale gelen sünnet şölenleriyle önemli bir geleneği yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Arslan, "Başarıyla uyguladığımız sosyal projelerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla siz değerli Çiğlili vatandaşlarımıza en iyi hizmet ve projeyi sunma çabasındayız. Yine bir toplu sünnet eğlencemizde daha ailelerimizle bir araya gelerek, çocuklarımızın bu çok önemli günlerine şahitlik ettik. Bu törenler erkek çocuklarımızın gelecek yaşamlarını şekillendiren birkaç önemli andan biri. Bizler de geleneklere önem veren hizmet anlayışımızla her yıl çocuklarımız için toplu sünnet şölenleri düzenliyoruz. Çiğli Belediyesi olarak her zaman Çiğlili vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplu Sünnet Şöleninde Minikler Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement