CHP'de Kutuplaşma Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

CHP'de Kutuplaşma Devam Ediyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, gerçekleştirilecek olan seçimli kurultay'da; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı.

20.08.2014 17:01  Güncelleme: 17:09

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi beklenen kurultay öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

Toptaş sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamasında Kılıçdaroğlu'na desteğinin tam olduğunu belirterek, "5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak kurultay ile Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığında yeni bir kadro ile Türk milletinin hayalindeki sosyal demokrat anlayış ortaya çıkacaktır. Kimsenin CHP içerisinde çatlaklık yaratma hevesinde olmaması gerekiyor. Genel başkanımızın açıklayacağı yeni parti meclisinin her kesimi kucaklayacağını ve sosyal demokrat anlayışın hakim olduğunu göreceksiniz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni bir kadro ile sosyal demokrat iktidar hayalini ve Türk milletinin hayalindeki mutlu, huzurlu, adaletin, özgürlüğün ve eşitliğin hayata geçirildiği bir Türkiye'yi yaratacağız" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement