Trabzonspor'dan Amatöre Destek - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'dan Amatöre Destek

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın talebi doğrultusunda Trabzon'daki amatör spor kulüplerine destek kampanyası başlatan bordo mavililer bu girişimle geleceğe yatırım yapmayı planlıyor.

02.11.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın talebi doğrultusunda Trabzon'daki amatör spor kulüplerine destek kampanyası başlatan bordo mavililer bu girişimle geleceğe yatırım yapmayı planlıyor.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bayramlaşma töreninde verdiği 'amatöre destek' sözünü tutuyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem, detaylı bir rapor hazırlayarak Trabzonspor yönetimine sunduklarını ve ortak hareket ederek çalışmalara başlandığını açıkladı. Trabzonspor Yönetimi, Trabzon'daki aktif amatör futbolculara Passolig verilmesi, oluşturulan sağlık odasının donatılması, 8-12 yaş grupları arasında pilot takım oluşturulması gibi projelerle hem amatöre destek olmayı, hem de geleceğe yatırım yapmayı hedefliyor. Tüm bu çalışmaların ise 2017 yılının ilk ayına kadar hayata geçirilmesi planlanıyor.

ERDEM: "TRABZON FUTBOLU İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem, gerekli raporları kulübe sunduklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. DHA 'ya açıklamalarda bulunan Erdem, Trabzon futbolu için önemli adımlar atıldığını belirterek, "Trabzonspor ile karşılıklı olarak 'Trabzon futboluna nasıl hizmet edebiliriz?' diye bir yol haritası çizdik. Sunduğumuz projeler içerisinde passolig ve sağlık odası konusunda çalışmaların yarısına geldik. 8-12 yaş gruplarında Milli Eğitim'le de iş birliği içerisinde pilot takım oluşturma konusunda görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

"HEDEF YILBAŞINA KADAR PROJELERİ SONUÇLANDIRMAK"

Belirlenen tüm projeleri yılbaşına kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Erdem, "Aktif olarak liglerde mücadele eden amatör takımlarımıza Trabzonspor malzeme yardımında bulunacak. Bunlar Trabzon için önemli gelişmeler. Trabzon'daki altyapı takımlarının bir anayasası olmazı lazım. Onu oluşturmaya çalışıyoruz. Muharrem Usta'nın bu konudaki desteğini de takdirle karşılıyoruz. Türkiye Futbol Antrenörler Derneği, Saha Komiserleri Derneği, Hakem ve Gözlemciler Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak hep birlikte bu projelerimizi kısa sürede sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Belirli bir tarih yok ancak yılbaşına kadar tüm bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

USTA AKYAZI'YI İNCELEYECEK

Bu arada Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yapımına devam edilen Akyazı Stadyumu'na gidip çalışmaları inceleyecek. Yaklaşık 1 hafta içinde çatı direklerinin tamamının sökülüp, çim serme işlemlerinin tamamlanacağı belirtilirken, Başkan Usta'nın stattaki son durumu gözleyeceği öğrenildi. Başkan Usta, çalışmalarda son aşamaya gelinen Akyazı'nın bordo mavili camia için yeni bir heyecan olacağını dile getirdi.

CASTİLLO BEŞİKTAŞ'A HAZIRLANIYOR

Trabzonspor'da Galatasaray maçında sakatlanan ve arka uyluk kas yaralanması tanısı koyulan Fabian Castillo'nun, uygulanan tedavi programının ardından saha çalışmalarına başladığı bildirildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor ile ligde ise Çaykur Rizespor ile oynanan maçların kadrosunda yer almayan sol kanat oyuncusunun, 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçına kadar hazır duruma gelmesi bekleniyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem'in açıklamaları

-Detaylar - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'dan Amatöre Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement