Trabzonspor, Deplasmanda Osmanlıspor ile 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Deplasmanda Osmanlıspor ile 3-3 Berabere Kaldı

Trabzonspor 2-0 öne geçtiği Osmanlıspor maçında skoru koruyamadı ve zorlu mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

16.04.2018 21:58  Güncelleme: 22:12

Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında Osmanlıspor ile Trabzonspor, Osmanlı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Osmanlıspor, son 18 dakikasına iki farklı mağlup girdiği karşılaşmada Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldı.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 13. dakikada Filip Novak ve 15. dakikada Yusuf Yazıcı'nın attığı gollerle 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 51. dakikasında Musa Çağıran, yaklaşık 35 metreden harika bir gol atarak farkı bire indirse de Trabzonspor, 56. dakikada bu gole Hugo Rodallega ile karşılık verdi.

SON 18 DAKİKADA GERİ DÖNÜŞ!

Maçın son 18 dakikasında 2 farklı mağlup giren Osmanlıspor, son dakikalarda baskısını arttırırken 73. dakikada Cikalleshi ile önce farkı bire indirdi, ardından 83. dakikada Musa Çağıran'ın golüyle 3-3 eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve 6 golün atıldığı maç 3-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor, puanını 29'a çıkartırken 17. sırada kaldı. Osmanlıspor, küme düşme hattının 1 puan gerisinde yer alıyor. Trabzonspor ise 46 puan ile 5. sırada kaldı.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Osmanlıspor ise deplasmanda Gençlerbirliği ile kritik bir maça çıkacak.

Trabzonspor, Deplasmanda Osmanlıspor ile 3-3 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Trabzonspor, Deplasmanda Osmanlıspor ile 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • esterabi: şike !! 2 4 Yanıtla
  • Gercekler: Tff soruyor..seyirci niye maca gelmiyor.super ligimiz hep sike...bazi kulupler kendi aralarinda gizlice kumelesmisler.her yil dusecek takima sike den puan veriyorlar..boyle lig ..boyle ..futbol olursa seyirci. Maca gitmez..hemde seyretmez.super ligde her mac hakedenin olmazsa..futbol gelismez..kim duserse. Dussun birakin futbol kazansin..TFF gormezden geliyor ayiptir ayip 1 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: Trabzon yenememiş...peh..UEFA da tehlikede.. 1 1 Yanıtla

Advertisement