Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı - Son Dakika
Güncel

Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı

Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı

Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Gökova Kavşağında trafik polisi, sürücülere kahve ve lokum ikram etti.

15.10.2013 16:08  Güncelleme: 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla- Denizli, Gökova- Marmaris ve Fethiye- Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kahve ve lokum ikram etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuna bağlı artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

Gökova Kavşağı'nda denetim yapan trafik ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurup, onlara Türk kahvesi ve lokum ikram ediyor. Bayram süresince devam edeceği belirtilen uygulama ile sürücülere, uzun yolculukları sırasında kısa bir dinlenme molası verdirilmesi amaçlanıyor.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Nevzat Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla'da yoğun bir trafik yaşandığını belirtti. Eren,  "Bayram tatili süresince özellikle Muğla-Denizli, Muğla- Milas, Milas- Söke, Milas- Bodrum, Muğla-Gökova, Gökova-Fethiye ve Gökova-Marmaris hatlarında yoğun olarak denetim yapılacak. Tatilcilerin dönüşlerini de takip edeceğiz. Özellikle turizm bölgelerindeki güzergahlarda trafik ekipleri, emniyet kemeri, fazla yolcu ve trafik kuralı ihlalleri konusunda denetim yapacak" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Polisinden Sürücülere Kahve İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement