Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İha'ya Ödül Yağmuru - Son Dakika
Genel

Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İha'ya Ödül Yağmuru

Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İHA'ya ödül yağmuru Zoom Uluslararası Yılın Haber Görüntüleri Yarışması'nın sonuçları açıklandıANKARA - İhlas Haber Ajansı kameramanları 22. Zoom Uluslararası Yılın Haber Görüntüleri Yarışması'nda 3 dalda ödüle layık görüldü.

05.04.2017 13:28

Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İHA'ya ödül yağmuru

Zoom Uluslararası Yılın Haber Görüntüleri Yarışması'nın sonuçları açıklandı

ANKARA - İhlas Haber Ajansı kameramanları 22. Zoom Uluslararası Yılın Haber Görüntüleri Yarışması'nda 3 dalda ödüle layık görüldü.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen televizyon haberciliği Zoom Uluslararası Yılın Haber Görüntüleri Yarışması'nın 22. sinde dereceye girenler açıklandı. Yarışma bu yıl 15 Temmuz Yılın Görüntüsü, 15 Temmuz Yılın Haberi, Yılın En İyi Özel Haberi, Yılın En İyi Röportaj Haberi ve Yılın En İyi Spor Haberi olmak üzere 5 kategoride yapıldı. Kategoride sadece birincilik ve mansiyon ödülleri verildi.

Yarışmaya 115 eser katıldı. Değerlendirme ise 25 kişilik meslek jürisi tarafından yapıldı.

Ödülleri açıklayan Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel," 5 ülkeden 115 görüntü katıldı. Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azebaycan ve Suudi Arabistan'dan da katılımlar oldu. Yarışmanın amacı, Türkiye'nin uluslararası arenada tanınmasına katkıda bulunmak, Türk medyasının dünyanın herhangi bölgesindeki habere ilgisinin olduğunu göstermek, meslektaşlarımıza farklı bakış açıları kazandırmak ve motivasyonlarını arttırmak. Yarışmanın en önemli kategorisi olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi ön plana çıkmaktadır. 24-26 Mart tarihlerinde Bartın Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6 saatlik jüri değerlendirme toplantısında kategorilere göre 115 görüntü izlendi ve dereceye girenler belli oldu" açıklamasından bulundu.

Polatel, "15 Temmuz Yılın Görüntüsü dalında Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atılan bombayı görüntüleyen İhlas Haber Ajansı Kameramanı Musa Erdoğan, 15 Temmuz Kızılay İyilik Özel Ödülü dalında Ankara Sıhhıye'de polisin, askeri tankın içinden çıkarırken sarılmasını görüntüleyen İhlas Haber Ajansı Kameramanı Mustafa Apaydın ödüle layık görüldü. En Acı Merasim rumuzlu haber görüntüsü ile İhlas Haber Ajansı'ndan İbrahim Berat Yılmaz da mansiyon aldı" ifadelerini kullandı.

Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İha\'ya Ödül Yağmuru
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Türkiye Haber Kameramanları Derneğinden İha'ya Ödül Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement