Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Canik Belediyesi Antrenörü Baş: "Sakatlıklarla başımız dertte, oyun kurucumuz Natasha 3 ay, Deniz ise 3 hafta yok"

18.10.2013 16:38

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Canik Belediyesi'nin antrenörü Ekin Baş, "Sakatlıklarla başımız dertte, oyun kurucumuz Natasha 3 ay, Deniz ise 3 hafta yok" dedi.

Canik Belediyesi, pazar günü evinde oynayacağı Homend Antakya Belediyespor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Spor Salonunda sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Deniz Boz ve Natasha Lacy, çalışmada yer almadı.

Sezon öncesi hazırlıklarını iyi değerlendirdiklerini belirten antrenör Baş, şunları söyledi:

"Hazırlık maçlarında ve turnuvalarda bizden kimse bu kadar iyi başarı beklemiyordu. Avrupa kupalarında oynayan Fenerbahçe, Kayseri KASKİ, İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş gibi takımları yendik. Bizden çok büyük bütçelere sahip olmalarına rağmen mücadelelerimizi son periyotlara kadar sürdürdük. Sezon başından beri şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Sakatlıklarla başımız dertte, oyun kurucumuz Natasha 3 ay, Deniz ise 3 hafta yok. Öncelikle kazandığımız Konak Belediye maçında Deniz Boz sakatlandı. Son olarak Türkiye Kupasında Beşiktaş maçında Natasha Lacy'nin omuz kemiği kırıldı. Natasha, ameliyat oldu ve 3 ay bizlerle olamayacak."

Hafta sonu oynayacakları sezonun ilk maçını da değerlendiren Baş, "Karşımızda Eurocup'ta oynayan, kadrosunda 5 yabancısı bulunan çok güçlü bir ekip var. Biz bu maçta 2 yabancı ile mücadele edeceğiz. Kazanırız ya da kaybederiz, bunu söylemek biraz zor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen kimse bizi kolay yenemez.. Her kulübün çekindiği bir takım haline geldik. Her şartta hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Mücadelemiz son topa kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

Ekin Baş, Natasha Lacy'nin sakatlığı düzelene kadar 2 aylığına bir yabancı oyuncu ile anlaşma sağlayacaklarını, birkaç oyuncu ile görüştüklerini sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement