Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Uçar, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Uçar, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

03.01.2023 14:36  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

"Yılın Fotoğrafları", AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan savaş, siyaset, spor, yaşam gibi çeşitli konular ile sıcak gelişmelere ilişkin en etkileyici 85 fotoğrafı arasından seçiliyor.

Her yıl "haber" ve "spor" kategorilerinde yapılan oylamada bu yıl üçüncü kategori olarak "çevre ve yaşam" da yer alıyor.

TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın, spor kategorisinde seçimi, Burak Akbulut'un çektiği "Adrenalin dansı" isimli, MotoGP kaza fotoğrafı oldu.

Haber kategorisinde, foto muhabiri Doğukan Keskinkılıç'ın "Gece uçuşu" adlı fotoğrafını seçen Uçar, çevre ve yaşam kategorisinde ise seçimini, Şebnem Coşkun'un deniz kaplumbağalarını konu alan "Gün ışığı ağları" fotoğrafından yana kullandı.

AA "Yılın fotoğrafları" oylaması

AA'nın ilk kez 2012'de düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına, her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar, siyasetçiler, bürokratlar, sporcular ve çok sayıda sanatçı da katılıyor.

Geçen yıl 312 bin 136 kişinin katıldığı "Yılın Fotoğrafları" oylaması, "yilinfotograflari.aa.com.tr" internet adresinden 16 Ocak 2023 saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Uçar, AA\'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Uçar, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement