Tusob Üyeleri Karaağaç Göleti'nde Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tusob Üyeleri Karaağaç Göleti'nde Çevre Temizliği Yaptı

Türkiye Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (TUSOB) Üyeleri, Karaağaç Göleti'nde çevre temizliği yaptı.

02.01.2012 17:21

Türkiye Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (TUSOB) Üyeleri, Karaağaç Göleti'nde çevre temizliği yaptı.

TUSOB Başkanı İsmail Atalay gazetecilere yaptığı açıklamada, gölet çevresinde piknikçilerden kalan atıkların suya karışmasını önlemek ve su hayatının korunmasına katkı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda bölgede temizlik yaptıklarını kaydetti.

Uşak genelinde 22 göletin bulunduğunu ifade eden Atalay, göletlerin etrafında piknik yapan vatandaşların çevreye duyarlı olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Atalay, şunları ifade etti:

"Göletler bizim göz bebeğimiz. Sıklıkla yapmış olduğumuz çevre temizliği faaliyetlerimiz devam ediyoruz. Özellikle yağmur ve kar başlamadan bu temizlikleri yapmak gerekiyor çünkü gölet çevresindeki çöpler yağmur ve kar suları ile su ile buluşuyor ve geri dönülmez bir çevre kirliliğine yol açıyor. Ancak şu unutulmamalı ki hiç kimsenin çöpünü toplamak kimseye vazife değil. Herkes bu konuda duyarlı olmak zorunda."

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tusob Üyeleri Karaağaç Göleti'nde Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement