Tyb Konya'da M. Ali Köseoğlu Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Tyb Konya'da M. Ali Köseoğlu Güven Tazeledi

Tyb Konya\'da M. Ali Köseoğlu Güven Tazeledi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin 10.Genel Kurulu yapıldı.
İl Halk Kütüphanesi Salonu'nda yapılan genel kurula, akademisyen, yazar, şair ve sanatçılar katıldı.

17.11.2013 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi'nin 10. Genel Kurulu yapıldı.

İl Halk Kütüphanesi Salonu'nda yapılan genel kurula, akademisyen, yazar, şair ve sanatçılar katıldı. Genel kurulun açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, TYB Konya Şubesi'nin faaliyetlerinden övgüyle bahsederek, bundan sonra da daha aktif çalışmalar beklediklerini söyledi. İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar da, TYB ile birlikte ortak programlara imza atmak istediklerini belirtti. Konuşmaların ardından başlayan genel kurulun divan başkanlığını Prof. Dr. Nazmi Zengin yaparken, divan üyeliklerini de Ali Fuat Baysal ve Cemil Paslı gerçekleştirdi. Genel Kurulu açan Prof. Dr. Nazmi Zengin, TYB Konya Şubesi'nin 10. Olağan Genel Kurulu'nda şehrin sanatçı ve yazarlarıyla bir arada bulunmanın memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra TYB Konya Şube Başkanı M. Ali Köseoğlu, 2012 ve 2013 yılı faaliyet raporunu, Doç. Dr. Nuri Şimşekler de denetim kurulu raporlarını okudu. Raporların genel kurul tarafından kabul edilmesinin ardından, yeni yönetim ve denetim kurulları ile genel kurul delegelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Genel kurulun ardından yeniden TYB Konya Şubesi Başkanlığı'na seçilerek güven tazeleyen M. Ali Köseoğlu, tüm üyelere teşekkür etti. TYB Konya Şubesi'ni şehrin yazar ve sanatçılarıyla birlikte yönettiklerini kaydeden Köseoğlu, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde olduğu gibi, bundan sonra da hep birlikte şehrin entelektüel birikimine katkı sunmak üzere hareket edeceğiz" dedi.

10. Genel Kurulun ardından TYB Konya Şubesi'nin yönetim kurulu asil ve yedek şu isimlerden oluştu: "M. Ali Köseoğlu, Dr. Bekir Biçer, Doç Dr. Hayri Erten, Doç. Dr. Fatih Özkafa, Duran Çetin, Dr. Abdullah Harmancı, Osman Bozdemir, Prof. Dr. Oktay Sarı, Vural Kaya, Hüzeyme Yeşim Koçak, Murat Ak, Zeki Oğuz, A. Fuat Baysal, Saffet Yurtsever."

Denetim Kurulu da asil ve yedek şu isimlerden oluştu: "Prof. Dr. Haşim Karpuz, Prof. Dr. Nazmi Zengin, Doç. Dr. Nuri Şimşekler, Melahat Ürkmez, Dr. Aziz Ayva, Sadık Gökçe." - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tyb Konya'da M. Ali Köseoğlu Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement