Ümit Milliler Belçika Yolcusu - Son Dakika
Spor

Ümit Milliler Belçika Yolcusu

Ümit Milliler Belçika Yolcusu

Ümit Milli Futbol Takımı, Belçika ile yarın yapacağı özel maç için Brüksel'e gitti.

08.08.2011 15:30  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümit Milli Futbol Takımı, Belçika ile yarın yapacağı özel maç için bugün THY'ye ait bir uçakla saat 14. 00'de İstanbul'dan Brüksel'e gitti.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına bir açıklama yapan teknik direktör Raşit Çetiner, şunları söyledi:

"Belçika ile milli maç haftasında özel bir maç yapacağız. Önümüzdeki aydan sonra çok yoğun bir döneme giriyoruz. Resmi maçlarımız çok yoğun; her ay, iki tane olmak kaydıyla uzun bir süre devam edecek. Burada bir hazırlık maçı yapacağız. Ondan sonra eylül ayında önce Liechtenstein, arkasından da İrlanda ile ülkemizde iki resmi maçımız var.

Liglerin ertelenmesi, sporcu arkadaşların programlarına uyum sağlamak açısından milli takım içinde çok dezavantaj olmadı. Biz de kampların süresini uzatacağız. Onlarla daha sık beraber olacağız" dedi.

Ümit Milli Takım, 9 Ağustos Salı günü TSİ 20. 00'de Oh Lueven Stadı'nda Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Burak Kaplan, Necip Uysal (Beşiktaş), Kamil Ahmet Çörekçi (Bucaspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Abdülkadir Kayalı, Alper Potuk (Eskişehirspor), Emre Çolak, Anıl Dilaver (Galatasaray), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Mahmut Boz, Özkan Karabulut, Sakıb Aytaç (Gençlerbirliği), Barış Başdaş, Şahin Aygüneş (Kasımpaşa), Cem Sultan, Savaş Yılmaz, Sefa Yılmaz (Kayserispor), Bayram Olgun (Ankaragücü), Musa Nizam (Medical Park Antalyaspor), Alper Uludağ (Alemannia Aachen)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ümit Milliler Belçika Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement