UNIQ İstanbul Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

UNIQ İstanbul Hız Kesmiyor

Yeni sezona hızlı başlayan UNIQ İstanbul hız kesmiyor; yeni sergiler, restoranlar ve eğlenceli aktivitelerle şehri Maslak'ta buluşturuyor.

12.11.2015 10:36

UNIQ İstanbul'da sanat

Bu yıl 60 yaşına giren ve sanatta 40. senesini dolduran, yurt içi ve yurt dışında önemli koleksiyon ve müzelerde eserleri yer alan Ressam İbrahim Coşkun'un 38´inci kişisel sergisi 'Taşlaşmış Ağıtlar', UNIQ Gallery ve UNIQ Office'deki geniş alanda ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Tuval üzerine yağlı boya ile birbirinden özgün eserler yaratan İbrahim Coşkun'un yurt dışında ürettiği eserlerden oluşan sergisi, 15 Kasım'a kadar açık.

Sinan Logie'nin Türkiye'deki ikinci kişisel sergisi 'Bilinçdışı Manzaralar', 14 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında Uniq Gallery'de sanatseverleri bekliyor. 'Bilinçdışı Manzaralar', Logie'nin geçtiğimiz sene Öktem & Aykut'ta gerçekleştirdiği ilk sergisi 'Kaosun Doğası'nın devamı niteliğinde bir sergi. Kaosun Doğası'nda daha çok desenleri görülen Logie'nin, 'Bilinçdışı Manzaralar'da tuval üzerine eserleri izlenecek. Bu sergi aynı zamanda, Öktem & Aykut ile Uniq Gallery'nin bir seri olarak gerçekleştireceği işbirliğinin ilk halkası.

Xtrem Aventures'te eğlenceye devam!

Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla Xtrem Aventures; dünyanın dört bir köşesindeki 15 ülkenin arasına bu yıl Türkiye'yi de kattı, UNIQ İstanbul'da yaz boyunca adrenalin dolu dakikalar yaşattı. Xtrem Aventures, adrenaline tüm hızıyla devam ediyor ve kış döneminde de kapılarını açık tutuyor.

Xtrem Aventures, 8000 metrekarelik orman alanda "yerden göğe kadar eğlence" konsepti ile adrenalin tutkunlarını haftanın yedi günü Kasım ayında da UNIQ İstanbul'a davet ediyor.

Çocuklara Özel Bir Dünya: The ZONE Kapılarını açtı!

Eğlenceden spora, kültür-sanattan, teknolojiye birçok farklı sergi ve etkinliğe ev sahipliği yapacak The ZONE, 12 Kasım Perşembe günü UNIQ İstanbul'da kapılarını açtı.

Dünya standartlarında teknik altyapıya sahip olan The ZONE, 1.600 M2'lik dev bir alanda hizmet veriyor. İçerisinde geniş olanaklara ve teknik alt yapıya sahip özel bir Sergi Alanı, çocukların öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma fırsatı bulacaklarıDa Vinci Learning eğitim kanalının ilim, bilim, teknoloji kültür ve sanat alanlarındaki zengin içeriği ile Atölye Alanı-Auditoryumve Türkiye'nin ilk indoor Trambolin Park'ın bulunduğu The ZONE; geleceğin büyükleri olan çocuklar için çok özel bir dünya sunuyor.

Tamirane'de Indie Sessions

Tamirane'nin Ekim ayında başlattığı yeni konser serisi; bağımsız müziğin yetenekli müzisyenlerinden oluşan programıyla hemen dikkatleri çeken "Indie Sessions" Kasım ayında da aynı hızla devam ediyor! Her Cumartesi akşamı Tamirane'nin Uniq İstanbul'daki yeni mekanında güncel müziğin yetenekli temsilcileri, şehrin tantanasına girmeden iyi müziğin içine atlamanız için sizi bekliyor.

Mavi Sakal grubunun "İki Yol" (Single) ve "Kan Kokusu" albümlerinde solistliği üstlendiği dönemde Türk Rock müziğinin önemli erkek vokalleri arasında gösterilen Genç Osman, uzun bir aradan sonra kendine özgü hikayelerini bir araya topladığı ilk solo albümü Gökyüzü Masmavi ile "Indie Sessions" kapsamında 14 Kasım gecesi saat 21:30'da Tamirane'de olacak.

UNIQ İstanbul'un yeni lezzetleri

UNIQ İstanbul, iki yeni restoranı Karafırın ve Mezedaki ile sunduğu lezzet seçeneklerini çoğaltmaya devam ediyor. 'Butik Meze Evi' tanımının hakkını fazlasıyla veren Mezedaki, İstanbul'un eski meze kültürünü menüsünde karşımıza çıkarıyor. Karafırın ise, Anadolu tatlarından ilham alan restoran ve pastane hizmetiyle günün her saatinde misafirlerine muhteşem lezzetler sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ İstanbul Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement