Vali Kalkancı, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Vali Kalkancı, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Vali Kalkancı, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

2018 yılında Adıyaman merkeze bağlı köy muhtarlarıyla 30’ar kişilik gruplar halinde yapılacak olan muhtarlar toplantısının birincisi Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

07.02.2018 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 yılında Adıyaman merkeze bağlı köy muhtarlarıyla 30'ar kişilik gruplar halinde yapılacak olan muhtarlar toplantısının birincisi Vali Nurullah Naci Kalkancı'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda muhtarların köylerinde karşılaştıkları sorun ve talepleri dinleyen Vali Nurullah Kalkancı, köylerin sorun ve ihtiyaçları hakkında muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Otelin salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Adem Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, bazı kurum amirleri ile merkeze bağlı köy muhtarı katıldı.

Toplantı öncesi İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Vedat Kültür, kırsal kesimdeki güvenlik ve asayiş olaylarıyla ilgili bir sunum yaptı.

Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak konuşmasına başlayan Vali Kalkancı, toplantıda köy muhtarlarının ilettiği sorun ve talepleri dinleyerek, ilgili birim müdürlerine notlar aldırdı ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi için kendisinin de konunun takipçisi olacağını belirtti.

Aziz vatan toprakları üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek amacıyla kahraman ordumuzun Zeytin Dalı Harekatı başlattığını kaydeden Vali Kalkancı," Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatındaki Kahraman Türk Ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. Özellikle devletimizin bekasına yönelik başlatılan Afrin operasyonunda vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna bu vatanın bir çakıl taşının dahi verilmeyeceğini ilk gösteren vilayet Adıyaman olmuştur. Adıyamanlı hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

Köy muhtarları ise, sorunların çözümü noktasında gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Kalkancı'ya ve kurum amirlerine teşekkürlerini iletti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Kalkancı, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement