Vali Su, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Su, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Vali Su, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ’Polis Haftası’ kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

09.04.2018 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 'Polis Haftası' kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen yemeğe, Vali Su'nun yanı sıra, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, il protokolü, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Vali Su, Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, polis teşkilatının ülke birliği, bütünlüğü ve vatandaşların can güvenliğini sağlayabilmek için cansiperane görev yaptığını söyledi.

Vali Su, emniyet teşkilatının kurulduğu günden bu güne kadar kendisini sürekli geliştirip yenileyerek bugünlere geldiğini belirterek, tüm polis teşkilatının 173. yılını kutladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Su, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu - Son Dakika


Advertisement