Vatan Partisi'nden 'İncirlik Üssü Kapatılsın' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi'nden 'İncirlik Üssü Kapatılsın' Eylemi

Vatan Partisi\'nden \'İncirlik Üssü Kapatılsın\' Eylemi

ADANA'da Vatan Partisi üyeleri, ABD'nin 39'uncu Kanat Komutanlığı'nın bulunduğu İncirlik Üssü'nün kapatılması için eylem yaptı.

16.09.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da Vatan Partisi üyeleri, ABD'nin 39'uncu Kanat Komutanlığı'nın bulunduğu İncirlik Üssü'nün kapatılması için eylem yaptı.

Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Mahallesi'nde bulunan İncirlik Üssü önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, 'İncirlik Üssü kapatılsın', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve 'Yaşasın tam bağımsız Türkiye' sloganları attı. Polisin geniş önlem aldığı eylemde Türk bayrakları taşıyan grup adına konuşan Vatan Partisi Öncü Gençlik Kolu Genel Başkanı Aykut Diş, Kuzey Irak'ta 25 Eylül'de yapılması planlanan bağımsızlık referandumuna engel olunmasını istedi. İncirlik Üssü'nün derhal ABD kullanımına kapatılmasını istediklerini anlatan Diş, "Türkiye'nin ulusal çıkarlarıyla ilgisi olmayan ve ABD, İsrail, PKK ve Barzani'ye hizmet eden bu üs, ABD'nin kullanımına kapatılıp Türk ordusunun denetimine verilmeli" dedi. Açıklama ardından slogan atan grup, bir süre sonra dağıldı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi'nden 'İncirlik Üssü Kapatılsın' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement