Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde

Elazığ, Bingöl ve Siirt'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

16.07.2017 23:44

Elazığ, Bingöl ve Siirt'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Elazığ 15 Temmuz Meydanı'nda başlayan bu akşamki etkinlikler, Kur'an'ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından Elazığ Belediyesi mehteran takımı konser verdi, öğrenciler şiir okudu, 15 Temmuz belgeseli gösterildi.

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, şehitler için dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar, FETÖ'nün hain darbe girişimini kınadı.

Vatandaşlardan Fethi Ahmet Kaya, 15 Temmuz gibi zalimce bir darbe görmediğini söyledi. Türk milleti var olduğu müddetçe hiçbir gücün ülkeyi yıkamayacağını vurgulayan Kaya, "Bunlar vatanımızı bölemezler, Allah onlara fırsat vermesin." dedi.

Resul Eser de vatana, millete sahip çıkmak için gerekirse her zaman nöbet tutmaya hazır olduklarını dile getirerek, "Biz Suriye gibi olamayız, biz hiçbir devlet gibi olamayız. Bizim devletimiz tek devlet, bayrağımız ve vatanımız tektir. Biz kaçacak değiliz, çünkü biz Osmanlı torunuyuz. Biz bu vatanımızı bu topraklarımızı terk etmeyiz. Ne kadar tank olursa olsun onların önüne geçeriz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement