"Vay Be" Dedirten Volkan! - Son Dakika
Spor

"Vay Be" Dedirten Volkan!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel'in, AEL Limassol karşısında sergilediği performans alkış aldı.

26.10.2012 09:21

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel'in, AEL Limassol karşısında sergilediği performans alkış aldı. Güney Kıbrıs ekibinin atakları karşısında kalesini gole kapatan Volkan, Avrupa'da 11 maçın ardından Fenerbahçe kalesini gole kapadı.

Sarı-lacivertli kalecinin A Milli takımda yediği şanssız goller bir süre gündemi meşgul etmişti.

Konu hakkında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'a bir soru yöneltildi.

Kocaman, kaleci Volkan Demirel'in milli takımdaki performansıyla kendi takımındaki performansının farklı olduğunun belirtilmesi üzerine, "Volkan bu takımın kalecisi. Görevi top geldiği zaman kurtarmak. Görevini iyi yapan bir kardeşimiz. Milli takımla Fenerbahçe performansı arasında çok büyük fark olduğunu sanmıyorum. Oyuncularda inişler çıkışlar olabiliyor. Hata yapıldığı zaman kalecilikte telafisi zor. Son maçı futbol hayatında küçük bir kaza olarak yorumlamak lazım" ifadesini kullandı.

Volkan Demirel'in yaptığı kurtarışlar ve Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet mikro blog sitesi twitter'da da en çok konuşulanlar arasına girdi.

İşte yapılan yorumlardan bazıları...

@theretherex

"Kocaman'ın ne yapıp ne edip volkan demirel heykeli diktirmesi için başkanı ikna etmesi lazım zira onun sayesinde takımda kalıyo"

@neuchatelxamax5

"Macin yildızı volkan demirel kimsenin fenerbahcenin verdigi pozisyonları konuşmaması ilginç.milli takımın defansı fb oluşuyor"

@SercannGurbuz

"Eğer Muslera Dünyanın En İyi 6. Kalecisi ise Volkan Demirel Gibisi Dünyada Yoktur"

@sevimsizadam

"Volkan Demirel > Berlin duvarı, çin seddi, istanbul surları"

@_Ece1907

"Aldığın paralar kuruşuna kadar helal olsun. Senin herşeyden çok bizden biri olan o yürekli oyununu seviyorum. Tebrikler "

@romeoo77

"Volkan Demirel Allah seni başımızdan eksik etmesin, her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan sakatlıktan korusun."

%%EMBEDVIDEO_6180%%

"Vay Be" Dedirten Volkan!
Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Vay Be' Dedirten Volkan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement