Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü başkanlığına Selami Üçüncüoğlu seçildi.

20.01.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü başkanlığına Selami Üçüncüoğlu seçildi.

Torul Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Olağanüstü Kongresi'ne, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Kaymakamı Recai Karal, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, Salyazı Belediye Başkanı Mühür Uçar, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve delegeler katıldı.

Divan başkanlığını MustafaCanlı'nın yaptığı kongrede katip üyeliklere ise İsrafil Aslan ile Halil İbrahim Yavuz getirildi.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından konuşan milletvekili Kemalettin Aydın, 5 yıl önce kurulan ve çok zor şartlarda markalaşan Torul Gençlik Spor Kulübü'nün birinci ligde mücadele etmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Takımımın başarılarından mutlu olduklarını, zor şartlarda ellerini taşın altına koyduklarını ve kulübe siyaseti sokmamak için çalıştıklarını anlatan Aydın, "Bu kulübü yaşatma zorunluluğumuz var" dedi.

Vali Mayda da takımının birinci ligde mücadele ettiğini anımsatarak,

"Tabiri caizse Keloğlan misali yola çıktı, padişahın kızına talip oldu ve aldı. Şu anda bir ilçe takımı olarak Galatasay ile Fenerbahçe ile mücadele ediyor" dedi.

Konuşmalar sonrası açık oylama yöntemiyle gerçekleştirilen seçimde, kulübün başkanlığına, tek aday olan Selami Üçüncüoğlu seçildi.

Gümüşhane Torul Gençlik Kulübünün Haziran 2012'deki olağan kongresinde kulüp başkanlığına seçilen İhsan Uçar, Voleybol Federasyonu'nun genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçilince kulüp başkanlığından istifa etmişti. Uçar'ın istifası sonrası kulübün başkanlığını Evren Evrim Özdemir vekaleten yürütüyordu.

Muhabir: İbrahim Özdemir/ Tuncay Bekar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement