Wca'den İş ve Sanat Dünyasına Ödül Yağdı - Son Dakika
Güncel

Wca'den İş ve Sanat Dünyasına Ödül Yağdı

Wca\'den İş ve Sanat Dünyasına Ödül Yağdı

BİM ve Bonfilet Markaları Uluslararası Gıda Kalite ödülü alırken, birçok televizyon dizisi de kendi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

25.09.2012 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülker,

BİM ve Bonfilet Markaları Uluslararası Gıda Kalite ödülü alırken, birçok televizyon dizisi de kendi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Yavuz Seçkin, Ahmet Selçuk İlkan, Zafer Ergin, Tuğba Özerk, Ömür Gedik, Ekin, Ebru Yaşar gibi bir çok ünlünün katıldığı törende TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi Programı da Yılın En İyi Spor Programı seçildi.

World Consumer Academy(WCA) tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi" çerçevesinde dün gece iş ve sanat dünyasının önde gelen marka ve isimlerine ödülleri törenle verildi.

WCA Başkanı Fahri Ustaoğlu yaptığı açılış konuşmasında,

vatandaşların oluşturduğu kamuoyu baskısı yanında AB uyum sürecinde de gıda güvenliği konusunda Türkiye'nin sürekli gündemde olduğunu belirterek amaçlarının sorunlarını uluslararası boyutuyla tartışmak için dünyanın önde gelen gıda üreticilerini, dağıtım ağlarını, satış noktalarını bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Ustaoğlu, gıdada kalite devrimine azimle devam edeceklerini değinerek,

"Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi Tüketici Akademisinin 25 yıldır sürdürdüğü çalışmalardan biri, 25 yıldır tüketici koruması bilinçlenmesi ve yaygınlaştırılması için dünyanın heryerinde çalışmalar yapan kurumumuz bu yılda özellikle AB müzakere süreci icerisinde en önemli yeri tutan gıdayı gündeme taşıdı" dedi.

İş ve sanat dünyasının önde gelen marka ve isimlerinin katıldığı törende Ekin ve Ebru Yaşar'ın sahne aldıığı mini konserde, Yavuz Seçkin ve programı sunan Metin Yıldız

ise başta M. Ali Birand taklidi olmak üzere yaptıkları esprilerle izleyenleri kahkahalara boğdu.

Sunuculuğunu Özlem Savaş ve Metin Yıldız'ın yaptığı törende

Ülker, BİM, Bonfilet, İmren Lokumları Uluslar arası Gıda kalite ödülü alırken, İhlas Eğitim Kurumları ve Expert Akademi ise Uluslar arası Kalite Ödülüne layık görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Wca'den İş ve Sanat Dünyasına Ödül Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement