Yakışıklı Oyuncu Tolga Ortancıl Küçük Prens Oyunuyla Sahnede! - Son Dakika
Güncel

Yakışıklı Oyuncu Tolga Ortancıl Küçük Prens Oyunuyla Sahnede!

Yakışıklı Oyuncu Tolga Ortancıl Küçük Prens Oyunuyla Sahnede!

Yaz'ın Öyküsü, Güzel Köylü ve Kuzey Güney dizilerinde canlandırdığı karakterlerle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Tolga Ortancıl, tiyatro sahnesinde rol aldığı Küçük Prens oyunuyla adından söz ettiriyor.

08.05.2018 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'dan İzmir'e, Ankara'dan Paris'e kadar Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde sahnelenen dünyanın en çok satılan ve okunan masallarından, Küçük Prens'in Türkiye uyarlamasında başrol alan Ortancıl, performansıyla tiyatroseverlerden de tam not alıyor.

Kitabın en keyifli yanının çocuklar için yazılmış gibi görünse de özellikle yetişkinlere hitap etmesi olduğunun altını çizen Ortancıl, Küçük Prens'i oynaması için gelen teklif üzerine; "Animasyonlarını severek izlediğim, bazı özlü sözlerini ezbere bildiğim bir eserdi. Bu kadar içimizden biri haline gelmiş bir masal kahramanını canlandırma fikri beni başından beri çok heyecanlandırdı" dedi.

Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılan kitabın sahnelenen uyarlamasında koreografileri Gökhan Soykök, yönetmenliğini ise Filiz Bozok üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yakışıklı Oyuncu Tolga Ortancıl Küçük Prens Oyunuyla Sahnede! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement