Yangın İlk Müdahale Ekip Binaları Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Yangın İlk Müdahale Ekip Binaları Yenilendi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, il genelindeki yangın ilk müdahale ekip binalarını yeniledi.

14.12.2012 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, il genelindeki yangın ilk müdahale ekip binalarını yeniledi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "duman avcıları" diye bilinen ve günün 24 saati görev yapan ekiplerin binalarının yenilendiği bildirildi.

Bu yıl Gediz Orman İşletme Müdürlüğü Erdoğmuş Yangın İlk Müdahale Ekip Binasının ihale usulüyle yeniden inşa edildiğini, diğer binaların da bakım ve onarımlarının yaptırıldığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"Binalarda yapılan bakım onarımlardaki demir doğrama, ahşap kaplama, fayans döşemeleri, duvar örme, sıva yapma, çatı onarımı, alçı kaplama, boya işleri, kapı yenilemeleri, elektrik gibi tüm işler, fedakar orman işçileri tarafından yapılmıştır. 'Aslan yattığı yerden belli olur' atasözünde olduğu gibi yangın savaşçıları kendi mekanlarını daha temiz ve yaşanabilir hale getirmiştir. Orman işçileri, Domaniç İşletme Müdürlüğü Dereçarşamba ve Hatipoğlu, Emet İşletme Müdürlüğü Tetik, Gediz İşletme Müdürlüğü Abide, Muratdağı, Çukurören, Cebrail, Kütahya İşletme Müdürlüğü Oysu, Simav İşletme Müdürlüğü Naşa, Tavşanlı İşletme Müdürlüğü Yemişan, Balıköy ve Başova yangın ilk müdahale ekip binalarının bakım ve onarımlarını gerçekleştirmiştir. Yangın sezonunda günün 24 saati kesintisiz görev yapan ekipler, artık daha rahat bir çalışma ortamında görev yapabilecektir. Binaların bakım, onarım ve yeniden dizaynında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz."

Muhabir: Hadi Şengül

Yayıncı: Sedat Gök - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yangın İlk Müdahale Ekip Binaları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement