Yapım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Bazı Yollar Kontrollü Ulaşıma Açık - Son Dakika
Güncel

Yapım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Bazı Yollar Kontrollü Ulaşıma Açık

Yapım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Bazı Yollar Kontrollü Ulaşıma Açık

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı kesimlerinde sürücülerin dikkatli olması gerekiyor. Bu kesimlerde bazı şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor veya servis yollarından sürdürülüyor.

24.04.2023 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu'nun Gelibolu Güney- Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelerinde, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre bazı şeritler trafiğe kapatılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale- Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Sakarya- Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları dolayısıyla Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Muğla-Kale yolunun 44-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara- Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerinde şerit daraltması ve aktarması yapılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Trabzon- Gümüşhane yolu, 50-55. kilometrelerdeki şev temizlik çalışması nedeniyle kısa sürelerle trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karacasu-Tavas yolu, 2. kilometredeki Aydın- Denizli Otoyolu çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavşağı yapımı dolayısıyla her iki yönde ulaşım servis yollarından sürdürülüyor.

Finike- Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle Bazı Yollar Kontrollü Ulaşıma Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement