Yarbay Ali Tatar'ın mezarına saldırı! Türk bayrağını söktüler - Son Dakika
Güncel

Yarbay Ali Tatar'ın mezarına saldırı! Türk bayrağını söktüler

Terör örgütü FETÖ'nün Türk askerlerine kurduğu Ergenekon kumpasında uğradığı haksızlıklara dayanamayarak yaşamına son veren Yarbay Ali Tatar'ın mezarına saldırı düzenlendi. Ali Tatar'ın kardeşi Ahmet Tatar Twitter hesabından, kabrin başındaki bayrak direğinin kırılarak götürüldüğünü açıkladı.

27.05.2022 12:05  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü FETÖ'nün Türk askerlerine kurduğu Ergenekon kumpasında haksızlığa gelemeyerek yaşamına son veren Yarbay Ali Tatar'ın mezarınabir saldırı gerçekleştirildi.

SALDIRIYI KARDEŞİ DUYURDU

Cumhuriyet'te yer alan habere göre saldırıyı Ali Tatar'ın kardeşi Ahmet Tatar duyurdu. Ahmet Tatar, Twitter hesabından, mezarın başındaki bayrak direğinin kırılarak götürüldüğünü açıkladı. Ahmet Tatar, "Böyle birşeyi kim niye yapar anlam veremiyorum. Çok üzüldüm" dedi.

Yarbay Ali Tatar'ın mezarına çirkin saldırı! Türk bayrağını söküp götürdüler

BAYRAK YENİDEN YERİNE KONULDU

Tatar, durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç'a bildirmesinin ardından Ali Tatar'ın mezarına tekrar Türk bayrağının konulduğunu açıkladı.

İşte Ahmet Tatar'ın paylaştığı fotoğraflar:

Yarbay Ali Tatar'ın mezarına çirkin saldırı! Türk bayrağını söküp götürdüler
Yarbay Ali Tatar\'ın mezarına saldırı! Türk bayrağını söktüler

Son Dakika Güncel Yarbay Ali Tatar'ın mezarına saldırı! Türk bayrağını söktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bütün bu olanlar bu içerideki ve dışarıdakilerin mevzisine mermi taşıma girişimleridir.Kimse galeyana gelmesin. Herkes soğukkanlılığını korusun.İnanın komutanın şahsına değil saldırı.Bir milletin tamamınadır.Bir kesimi kışkırtmaya çalışıyorlar.Sonra gidecekler karşı tarafı kışkırtacak bir sözde misilleme yapacaklar.Gelmeyeceğiz bu oyuna.Sağ salim seçim gününe ulaşıp bütün bu hainleri başımızdan demokratik yol ile def edeceğiz.İş yine bu necip millete düştü.Sandıkta cevabını vereceğiz inşa Allah. 4 0 Yanıtla

Advertisement