Yasalara Uygun Biçimde Sunduğumuz Hizmetler Devam Ediyor" - Son Dakika
Ekonomi

Yasalara Uygun Biçimde Sunduğumuz Hizmetler Devam Ediyor"

Negmar Grup Genel Müdürü Mustafa Serdar Duran, yasalara uygun bir biçimde sundukları hizmetlerin kesintisiz ve her zamanki gibi muntazam bir biçimde devam ettiğini belirterek, açık Yargıtay ilamına rağmen asılsız haber yapan internet sitelerine karşı tüm hukuki haklarını saklı tuttuklarını bildirdi.

30.06.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Negmar Grup Genel Müdürü Mustafa Serdar Duran, yasalara uygun bir biçimde sundukları hizmetlerin kesintisiz ve her zamanki gibi muntazam bir biçimde devam ettiğini belirterek, açık Yargıtay ilamına rağmen asılsız haber yapan internet sitelerine karşı tüm hukuki haklarını saklı tuttuklarını bildirdi.

Duran, yazılı açıklamasında, son günlerde bir takım internet haber sitelerinde Negmar AŞ ve Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ hakkında çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler dolayısıyla tüm iş ortaklarını bilgilendirmek ve kamuoyunu aydınlatmak istediklerini duyurdu.

Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ'nin Eskihisar- Tavşanlı iskeleleri arasında feribotla yolcu ve araç taşımacılığı faaliyetlerini 2013'ten bu yana Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan hat izinlerine istinaden "İstanbullines" markası altında başarıyla sürdürdüklerini vurgulayan Duran, yeni nesil feribotları ve yenilikçi yaklaşımlarıyla kısa sürede körfez geçişlerinde misafirlerinin ve iş ortaklarının gönlünü kazanan şirketin, her geçen gün artan bir şekilde daha geniş kitlelere kaliteli hizmet sunduğunu kaydetti.

Şirketin söz konusu hizmetlerinin, zaman zaman yayınlanan ve gerçekle ilgisi bulunmayan haberlerle maksatlı bir biçimde sekteye uğratılmak istendiğine dikkati çeken Duran, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yolla en yoğun sezonlarda müşterilerin tercihleri etkilenmeye çalışılmaktadır. İnternet haber sitelerinde yer alan tüm asılsız iddialar yakın zamanda rakip firma tarafından açılan bir davada ileri sürülmüş olup haberde belirtildiğinin aksine söz konusu iddiaların geçersiz olduğu Yargıtay 11. Hukuk Dairesinin 2016/7196 Esas 2016/9640 Karar Sayılı ve 19 Aralık 2016 tarihli ilamıyla açık bir biçimde ortaya konulmuştur. Söz konusu ilamda Yargıtay, şirketimizin 'ruhsat ve hat izni belgesi ile yasalara uygun biçimde faaliyet gösterdiği' ve özellikle şirketimiz tarafında söz konusu hatta yürütülen 'faaliyetin haksız rekabet teşkil etmediği' hususlarının altını çizmiştir."

Duran, söz konusu haberlerde belirtilen ve Bursa 3. İdare Mahkemesi'nde görülen davada, Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ ve Negmar AŞ'nin taraf olarak yer almadığına işaret ederek, "Siz değerli iş ortaklarımıza ve misafirlerimize yasalara uygun bir biçimde sunmakta olduğumuz tüm hizmetlerin kesintisiz ve her zamanki gibi muntazam bir biçimde devam ettiğini ve açık Yargıtay ilamına rağmen asılsız haber yapan internet sitelerine karşı tüm hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu belirtmek isteriz. Maksatlı olarak yapılan söz konusu asılsız haberlere itibar edilmemesi hususunu özellikle iş ortaklarımızın ve kamuoyunun dikkatine saygılarımızla arz ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Yasalara Uygun Biçimde Sunduğumuz Hizmetler Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement