Yekta Kurtuluş'un Yeni Takımı - Son Dakika
Spor

Yekta Kurtuluş'un Yeni Takımı

Yekta Kurtuluş\'un Yeni Takımı

Galatasaray'dan sezon başında Sivasspor'a transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Yekta Kurtuluş, Yiğidolar ile yollarını ayırdı.

02.02.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan sezon başında Sivasspor'a transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Yekta Kurtuluş, Yiğidolar ile yollarını ayırdı.

Yapılan açıklamada Yekta Kurtuluş, Antalyaspor ile anlaşırken oyuncunun TFF tarafından lisansunın da hızlıca çıkartıldığı da görüldü. Konuyla ilgili henüz rakamlar kesinleşmezken Yekta Kurtuluş'un Sivasspor'dqa 2,5 milyon euro değerinde 3 yıllık bir sözleşmeye sahip olduğu biliniyordu. Sivasspor ile yaşadığı sorunların ardından yolları ayırma kararı alan YEkta Kurtuluş, önce kulübü ile sözleşmesini fesh ederek daha sonra Antalyaspor ile resmi sözleşmeyi imzalamış oldu.

OTYAKMAZ ELEŞTİRMİŞTİ

Yekta Kurtuluş'un sosyal medya hesaplarında hala Galatasaray ile ilgili paylaşımlar yapmasını ardından patlak veren krizde sorun Yekta'nın takımdan ayrılışı ile çözülmüş oldu.

Yekta'nın sosyal medyadaki davranışlarını anlamsız bulan Otyakmaz açıklamasında, "Galatasaray dışlamışken ona biz sahip çıktık. PAzarlık bile yapmada faydası olacağını düşünerek kadromuza kattık. Sezon bhaşından bu yana performansıyla beklentilere cevap verememiştir. Biz de taraftarımız gibi rahatsızız. Eğer mutsuzsa gitmek istiyorsa gidebilir." ifadelerini kullanarak konuya olan tutumunu açıkça belli etti.

Sivasspor formasını 9 maçta giyebilen Yekta, 324 dakika forma şansı bulmuş ve gol atma başarısı gösterememişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yekta Kurtuluş'un Yeni Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement