Yeni Sezon İçin Hazırlık Başlasın - Son Dakika
Magazin

Yeni Sezon İçin Hazırlık Başlasın

Yeni Sezon İçin Hazırlık Başlasın

Yavaş Yavaş Yağmurlar da Etkisini Göstermeye Başladığına Göre; Artık Yeni Sezon İçin Hazırlıklara...

03.08.2013 06:02

Yavaş yavaş yağmurlar da etkisini göstermeye başladığına göre; artık yeni sezon için hazırlıklara başlamanın da tam zamanı. Ünlü modaevleri, ilkbahar/yaz sezonu ürünlerini indirimli olarak müşterileriyle buluşturduktan sonra, sonbahar/kış koleksiyonlarını teker teker müşterileriyle buluşturmaya başladı. İşte yeni sezonun öne çıkan parçaları:

Chloe modaevinin 'Baylee' ismini verdiği yeni çanta koleksiyonu, bu sezona damgasını vuracak!

Givenchy'nin pleksi topuklu, üç renkli botları kadınların kalbini çalacak.

kırmızı ile grinin uyumu...

Ünlü tasarımcı Tom Ford, önümüzdeki günlerde Türkiye'deki ilk mağazasını Maçka'da açacak. Ford'un hem hazır giyim koleksiyonu, hem de çantaları önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

Pembe yeni sezonda her yerde! Özellikle Celine'deki kaban modelini bu kış birçok 'it girl'ün üzerinde görebilirsiniz.

Sezona damgasını vuracak bir diğer palto ise Fendi'de. Kırmızı ile grinin muhteşem uyumundan oluşan bu kürk paltoya, sık sık dergi kapaklarında rastlayacaksınız.

TAŞLI ÇANTALAR

New York Metropolitan Müzesi'ndeki punk sergisi, yeni sezonda podyumları da etkisi altına alıyor. Versace'deki kolyeler, Chanel'deki zincir çizmeler, Rodarte'deki deri ceketler ve Anthony Vaccerello'daki zımbalı etekler; içimizdeki anarşik ruhu ortaya çıkarıyor.

Kullandığı renklerle dikkatleri üzerine çeken mücevher markası Shourouk'un, Harvey Nichols'ta satılacak çantalarına bayılacaksınız.

50'li yılların siyah-beyaz filmleri ve New Look akımı da sezonun en çok dikkat çeken trendleri arasında yer alıyor. Christian Dior, Celine, Prada, Bottega Veneta gibi markalar ise bu trendin en güzel örnekleri.

Rochas'ın damla pırlanta küpeleri çok zarif! New Look akımıyla birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

EK OSE PALTOLAR

Gardırobunuza biraz sanatsal parçalar eklemek istiyorsanız, Dior'un aksesuvar koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Andy Warhol'un çalışmalarından ilham alınarak hazırlanan ayakkabı desenli çanta ve çizmeler, şıklıklarıyla Raf Simons'un farkını yine ortaya koyuyor.

Ekose ve pötikare desenlerini çok seven biri olarak Prada'nın paltoları için söyleyebileceğim tek şey şu; bu paltolar, bu sezon almazsam çıldırırım türünden...

Celine modaevinin baştasarımcısı Phoebe Philo'nun tasarladığı cluch'lar da sezonun vazgeçilmezleri arasında...

TülIN

İki ya da üç renkli çantalar çok popüler.

TülOUT

Önü kısa arkası, uzun etekler artık tarih oldu. Artık bunları giymeyi bırakın!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Sezon İçin Hazırlık Başlasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement