Yeni Teknik Heyet Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Teknik Heyet Tanıtıldı

Yeni Teknik Heyet Tanıtıldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir basın toplantısı düzenleyerek yeni sezonda anlaşmaya vardığı teknik heyeti tanıttı.

08.07.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir basın toplantısı düzenleyerek yeni sezonda anlaşmaya vardığı teknik heyeti tanıttı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kullüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Genç arkadaşlar daha çok idealist oluyorlar ve başarıya daha çok açlar. Şuna inanın bu işte isim yapmış insanları da getirme şansımız vardı. Açıkçası bunun tarafı değilim çünkü Bayburt'u bir basamak olarak görüyorlar. Daha çok maddi yönünü düşünüyorlar. Türk futbolunun daha genç arkadaşlarla gelişeceğine inanıyorum. Biz inandığımız için bu işi genç insanlara teslim ettik" dedi.

Başkan Şentürk, yeni bir ekip oluşacağını ve Bayburt'un desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Önce tüm Bayburt'u bu konuda desteğe ve sabra davet ediyorum. Biz inandık, onları da inandırıp başarılı olacağız. 2 yıl önce bu takımı aldığımızda hemen profesyonel çıkmak istedik. Bende bu işte yeni pişiyorum. Bu sene 3. Lig biraz daha profesyonel olacak. Hazmetmeden gitmek insanı hayal kırıklığına daha çok götürüyor. Hazmederek gitmek lazım. Yeni bir genç kadro kurmak istiyoruz. Nevzat hocamın deyimiyle bu yıl bir kolej takımı oluşturacağız. Hedefimiz ilk 5 olacak. İyi bir birliktelikle takımızı bir üst lige taşıyacağız. Geçen sene yaptığımız gibi bir yıla değil de önümüzdeki yılların takımını kurmak istiyoruz. Bayburt'a PTT lig yakışır, bunun için var gücümüzle çalışacağız."

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un yeni teknik direktörü Nezvat Türkoğlu ise "Geçen gelip başkanımızla bir görüştük. Ardından spekülasyonlar oldu. TFF'den takip edip benim teknik direktör olmadığımı söyleyenler var. Ben belgelerimle geldim. Türkiye'de yabancı takım çalıştıran 10 hoca varsa bir tanesi de benim. Kendimizi ispatlamak gibi derdimiz yok" dedi.

Türkiye'de Kartalspor'da yardımcı antrenörlük, Bafra Belediyesi ve Siirtspor'da teknik direktörlük ve son olarak Fildişi Sahili'nde teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Türkoğlu, "Biz gittiğimiz her yerde Allah'ın izniyle iyi işler yaptık. Bu bayrağı inşallah ilerlere taşıyacağız. Bizim bu namusumuz. Allah'ın izniyle yaptıklarımızı göreceksiniz. Biz burada da çok güzel bir takım kuracağımıza inanıyoruz. Şunu herkes bilsin, bizim kurduğumuz takım hem karakterli, ahlaklı kolej takımı havasında ama hedefe giden bir takım olacak. Hem futbolu, hem ahlakıyla 4 usta oyuncuyla genç bir kadro, iyi bir takım, ısıran bir takım, herkesin izleyip de beğendiği bir takım yaratmak istiyoruz" diye konuştu.

Toplantıya Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'ün yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Ticaret Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu, kulüp yöneticileri Ersoy Özbek,Mete Emir ve Yıldıray Kılıç ile basın mensupları katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Teknik Heyet Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement