Yeniden Refah Partisi'nin Antalya İl Divan Toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yeniden Refah Partisi'nin Antalya İl Divan Toplantısı yapıldı

Yeniden Refah Partisi\'nin Antalya İl Divan Toplantısı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Antalya İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

19.02.2021 17:45  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden Refah Partisi Antalya İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Antalya'da bir otelde düzenlenen Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı'nda konuşan Aşıla, tarihin en badireli dönemlerinden birini yaşadıklarını, kan dökülmeyen bir tane İslam beldesinin kalmadığını söyledi.

İslam coğrafyasının bilinçli şekilde fakirleştirildiğini, borcu mahkum edildiğini, işsiz kaldığını, tarım ve sanayinin bitme noktasına getirildiğini belirten Aşıla, "Erbakan hocamızın bize 'Siyonizmi bilmeden bunların niçin gerçekleştiğini anlayamaz' derdi. Yahudiler büyük İsrail'i kurmak için 19 Haçlı seferini bunun için yaptılar ama başaramadılar. Ecdadımız Osmanlılar ve Selçuklular buna müsaade etmedi." dedi.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Yahudi politikasına karşı İslam Birliği'nin temelini attığını ve D-8'i kurduğunu kaydeden Aşıla, Erbakan'ın bu politikasından Yahudilerin rahatsızlık duyduğunu anlattı.

Aşıla, Eski Başbakan Bülent Ecevit'in ABD'nin Türkiye üzerinden Irak'a operasyon yapılmasını müsaade etmediği için ABD Başkanı Bill Clinton önündeki görüntülerinin kasıtlı olarak servis edildiğini ve ülkenin itibarını zedelemeye çalıştıklarının ifade etti.

Eğitim, sağlık ve ekonomi politikalarının eleştiren Aşıla, "Esnaf bizi görünce yüreğine basıyor. Esnafın kurtuluşu bizde. İstanbul'da esnaf ziyaretleri yaptık ve oradakiler Fatih Erbakan'ı bağrına basıyordu. Vatandaş 'Allah razı olsun, o zaman biz Erbakan hocam zamanında iyi maaş almıştık, işlerimiz iyidi' diyorlar. Bizim hareketimiz taban bazlı harekettir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeniden Refah Partisi'nin Antalya İl Divan Toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement