Yenişehir Belediyesi'nden Sağlığa Önemli Katkı - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Belediyesi'nden Sağlığa Önemli Katkı

Yenişehir Belediyesi\'nden Sağlığa Önemli Katkı

Yenişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM), imzalanan protokolle 25 yıllığına Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne devredildi.

12.01.2016 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM), imzalanan protokolle 25 yıllığına Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne devredildi.

Valilik Makamı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde imzalar Vali Özdemir Çakacak, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ve Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı tarafından atıldı.

Törende konuşan Vali Çakacak, "Alkol ve madde bağımlılarına yönelik mevcut merkezimize ilave edilen bu yeni merkez ile hizmet kapasitesi arttırılmış, içerisinde laboratuarları, acil bölümü, müdahale bölümü, yataklı bölümü, müşahede odası, muayene odası, görüşme odası, teras dolaşım alanı, klinikleri, mutfağı, yemekhanesi, toplantı salonları olan son derece modern bir hizmet binası kamuya kazandırılmıştır. Bu duyarlılıklarından ötürü Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu merkez ile hayırlı hizmetler verilmesini temenni ediyorum" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ise 6 bin 773 metrekare arsa üzerine kurulu AMATEM'in 4 bin 772 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade ederek, belediye olarak kamuya önemli bir hizmet binası kazandırdıklarını söyledi. Genç, adaylığı döneminde kamuoyuna 32 proje deklere ettiğini, bunları da tek tek hayata geçirmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından protokol imzalanarak Yenişehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan AMATEM, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne devredildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir Belediyesi'nden Sağlığa Önemli Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement