Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

KARABÜK (AA) CHP Yenice İlçe Başkanlığı Seçim Bürosu, düzenlenen törenle açıldı.

15.02.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARABÜK (AA) CHP Yenice İlçe Başkanlığı Seçim Bürosu, düzenlenen törenle açıldı.

Törene, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir, Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Eren, Yenice İlçe Başkanı Orhan Karakaş,  Yenice Belediye Başkan Adayı Celal Beşevli, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Öğüt, töende yaptığı konuşmada, bir seçim atmosferine girildiğini, durumu yerel seçim atmosferinden çıkartıp bir hizmet atmosferine döndürmek istediklerini söyledi.

" Türkiye'de ayrımcılık bitsin istiyoruz. Ötekileştirme bitsin istiyoruz. dinli, dinsiz, dindar az dindar, yüzde 50'si evde oturan, yok gezici, yok aydın, başı örtülü, başı örtüsüz bu ayrımı tamamen kaldırmaya söz verdik" diyen Öğüt, şöyle devam etti:

"Bunun sözüyle de sizlerin karşısına çıktık. Yenice o eski günlerine tekrar kavuşsun istiyoruz. Başbakan bile kendi parti konuşmasında ne dedi. 'Türkiye'de kent olmak şehir olmak istiyorsanız Kadıköy'e bir bakın, Bakırköy'e bakın' dedi. 'Onlar gibi olun' dedi. Buralar da kimler var? buralarda sosyal demokratlar var. Buralarda Cumhuriyet Halk Partisi var. Türkiye'nin yaşanabilir her yerin de Cumhuriyet Halk Partisi'nin izi var, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi. Hükümetimiz biliyorsunuz 2, 2.5 yıldır bir açılım sevdasına düştü. Bu ülke belirsiz bir açılım sevdasında. Gizli yürütüyorlar. Gizli yürüttükleri yer neresi, İmralı. İmralı adasıyla kendi aralarında açılım süreci çözüm süreci üretiyorlar. Biz bu çözüm sürecinin bu halka mal edilmesini, bu mecliste konuşulmasını istiyoruz."

Türkiye'yi tek tek, adım adım dolaştıklarını anlatan Öğüt, "Bütün mazlumun yanında, işten atılanın yanında, taşeronun yanında, her yer de her noktada oluyoruz. Hiç kimse bu açılım sürecinden memnun ve mutlu değil. Hiç kimse Türkiye'de kan aksın istemiyor. Hiç kimse bir şehidimiz olsun istemiyor, hiç kimse bir gencimiz öldürülsün istemiyor. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak mecliste sizler buralarda bu ne yediği belirsiz açılım sürecine bir şekilde engel olacağız" dedi.

Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement