Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Sivas Belediye Başkanı ve BBP'nin Sivas Belediye Başkan adayı Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

21.02.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı ve BBP'nin Sivas Belediye Başkan adayı Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına ziyarette bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp, İller Bankası, Beton Travers Fabrikası ve Devlet Su İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk olarak İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Hakkı Çırak'ı makamında ziyaret eden Ürgüp, çalışmalarını ve projelerini anlattı. Çalışanlarla da sohbet eden Ürgüp, yerel seçimlerde destek ve dua istedi.

Daha sonra Ürgüp, TCDD 4. Bölge Müdürlüğü Beton Travers Fabrikası'na geçti. Fabrika Müdürü Ali Karabey'le bir süre sohbet eden Ürgüp, öğle yemeğini fabrika çalışanlarıyla yedi. Yemekhanede işçilerle tek tek tokalaşan Ürgüp, destek istedi.

Devlet Su İşleri Sivas Bölge Müdürü İbrahim Dağlıoğlu'nu da ziyaret eden Ürgüp, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Personelle de sohbet eden Ürgüp, yaklaşan seçimlerde destek istedi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement