Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Sarıkaya'da, belediye başkan adayları, Sarıkaya Esnaf ve İşadamları Derneği (SESİAD) tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına düzenlenen kermeste biraraya geldi.

04.03.2014 16:58

Sarıkaya'da, belediye başkan adayları, Sarıkaya Esnaf ve İşadamları Derneği (SESİAD) tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına düzenlenen kermeste biraraya geldi.

AK Parti Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ali Osman Erbir ve MHP Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, Sarıkaya Belediyesi Düğün Salonu'nda bir araya gelerek bir sohbet etti.

Erbir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerin bir yarış olduğunu ve bu yarışta kimsenin kırılmaması gerektiğini belirtti.

Yerel seçimlerin dostluk havası içerisinde geçmesini temenni eden Erbir, şunları kaydetti:

"Bizler bu seçimde rakip olabiliriz ama sonuçta aynı ilçede yaşayan bireyleriz. 31 Mart'ta kim kazanırsa kazansın bu rekabet ortadan kalkacaktır ve tekrar birbirimizin yüzüne bakacağız. Sağolsun, MHP'den belediye başkan adayı olan Ömer Açıkel kardeşimiz de bizi kırmayıp davetimize icap ettiler. Kendilerine tekrar teşekkür eder ve bu seçimlerin ilçemiz için hayırlı olmasını dileriz."

Ömer Açıkel de seçimlerin huzur içerisinde geçmesini istediğini ifade etti.

Bunun için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirten Açıkel, "Yerel seçimlerin bir yarış olduğunu kimse unutmamalıdır. Bizler seçimden sonra tekrar yine yüz yüze bakacağız. Bu yarışta kim kazanırsa kazansın önemli olan Sarıkaya'nın kazanmasıdır" dedi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement