Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yozgat'tan Kısa Kısa

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları sürüyor.

20.07.2011 15:33

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları sürüyor.

Boğazlıyan Belediye Başkan Vekili Abdullah Erer, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi, taş döşedi.

Erer, Belediye Başkanı Mustafa Özdal öncülüğünde başlatılan yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Boğazlıyan'ı 2 yıl içinde cennete çevireceklerini anlatan Erer, şu ana kadar ilçede 40 bin metrekare kilit parke yol çalışması yaptıklarını ve hedeflerinin ise 100 bin metrekare olduğunu vurguladı.

Erer, yaz mevsimiyle birlikte yol çalışmalarının aralıksız sürdürdüğünü belirterek, "Boğazlıyan Belediyesi olarak bir yandan altyapı çalışmaları devam ederken diğer yandan da parke yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor" dedi.

-KÖY ŞENLİĞİNDE BULUŞTULAR

(FOTOĞRAFLI)

Akdağmadeni ilçesine bağlı Eynelli köyünde kültür ve turizm etkinliği düzenlendi.

Eynelli Köyü Isıcak Yurt mevkinde gerçekleştirilen şenliğe, Vali Necati Şentürk, Akdağmadeni Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Müftüsü Nasuf Yaylagül, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, il genel meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı kurum amirleri ve köylüler katıldı.

Vali Necati Şentürk burada yaptığı konuşmada, Eynelli Köyünün altyapısı ve köy okulunun yanına ana sınıfı binası yapılması, köyde devam etmekte olan morg inşaatı için ödenek çıkarılması ve köy yolunun köy hizmetlerine devredilmesi sözü verdi.

Bin 500 kişinin katıldığı etkinlikte, katılımcılara yemek ikram edildi. Sürpriz ses sanatçılarının seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlenen katılımcılar doyasıya halay çekti.

-TERÖRÜ PROTESTO MİTİNGİNE DESTEK

(FOTOĞRAFLI)

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hacı Karadoğan, Yozgat Cumhuriyet Alanında yapılacak terörü protesto mitingine ilçe halkının da katılarak, destek vermesini istedi.

Dernek Başkanı Hacı Karadoğan, Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesi ile ilgili olarak 22 Temmuz Cuma günü saat 14. 00'de Yozgat Cumhuriyet Alanı'nda il genelindeki şehit aileleri derneklerinin ortaklaşa olarak teröre lanet mitingi düzenleyeceklerini söyledi.

Karadoğan, yapılacak olan mitinge duyarlı olan tüm vatandaşları beklediklerini, bu ülkenin ihanet edenlerin değil, uğruna şehit düşen gazi olan ve bu ülkeyi sevenlerin olduğunu sözlerine ekledi.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement