Yüksel’den Miletvekili Adaylarına Destek - Son Dakika
Güncel

Yüksel’den Miletvekili Adaylarına Destek

Yüksel’den Miletvekili Adaylarına Destek

AK Parti Mardin Milletvekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Dr. Cüneyt Yüksel milletvekili adaylarına destek vermek için geldiği memleketinde hemşerileriyle kucaklaşıyor.

18.05.2011 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de hemşerileri tarafından gittiği her yerde yoğun bir sevgi seliyle karşılaşan Yüksel partisi Ak Parti'nin Mardin Milletvekili adayları için destek istedi.

YÜKSEL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLE BERABER KIZILTEPE, DERİK ve MİDYAT'TA HEMŞERİLERİYLE KUCAKLAŞTI.

Mardin'de programı son derece yoğun geçen Yüksel Kızıltepe'nin önde gelen aileleri ile yemekte bir araya geldi. Mardin Milletvekili Adayları Muammer Güler, Abdürrahim Akdağ, H. Bülent Gözü ve Ahmet Karahan ile birlikte Kızıltepe kanaat önderlerini ziyaret eden Yüksel yaptığı konuşmasında "Biz dava adamıyız, yepyeni bir Medeniyet kurmak için yola çıktık. Bu yolumuzdan bizi hiçbir güç döndüremez. Ve inanıyorum ki sizler de benimle birlikte bu yola devam edeceksiniz. Hep birlikte Mardin'i büyütmeye, Türkiye'yi kalkındırmaya devam edeceğiz" dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI MUAMMER GÜLER'DEN YÜKSEL'E TEŞEKKÜR

Eski İstanbul Valisi, eski Kamu ……. Müsteşarı Muammer Güler, yaptığı konuşmasında Yüksel'in Ak Parti ailesine yakışan bir davranış sergileyerek kendilerini Mardin'de yalnız bırakmadığını belirtti. Yüksel'e yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Güler, Yüksel'in 2007'den bu yana yaptığı çalışmalardan övgüyle söz ederek, Milletvekili Yüksel'e gösterilen ilginin bunun göstergesi olduğunu belirtti

DERİK'TE YÜKSEL VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI KALABALIK BİR GRUP KARŞILADI.

Mardin temaslarında Derik İlçesi'nin önde gelen ailelerinde Necmioğulları ailesinin verdiği yemeğe davet edilen Yüksel, burada da vatandaşlarla kucaklaştı. Yüksel hemşerilerine; "benim her zaman size telefonum da, evim de, işyerlerim de ama her şeyden önemlisi yüreğim açık olacak" dedi.

Derik İlçesi'nin önde gelenleriyle beraber yemek davetine katılan Yüksel, burada da Mardin Milletvekili Adayları ile bir araya geldi; vatandaşlardan Ak Parti adayları için tam destek istedi. Yoğun bir katılımın sağlandığı yemekte konuşan Yüksel, kendisine gösterilen desteğe, ilgiye ve sevgiye teşekkür ederek, partisi için hemşerilerinden tam destek istedi. Yüksel; "bu yolda, birlik ve beraberlik içinde canımızı vermeye hazırız. 12 Haziran'da en iyi sonucu alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

YÜKSEL ADAYLARA DESTEK TURLARINA BAKAN MEHMET ŞİMŞEK'LE BERABER MİDYAT'TA DEVAM ETTİ.

Mardin'de hız kesmeden programına devam eden Yüksel, Midyat İlçesi'nde de partisinin milletvekili adayı Edip Demirdağ'a destek istedi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le beraber Midyat İlçesini ziyaret eden Yüksel burada taziye ziyaretlerinde bulundu.

Partililerle ve vatandaşlarla Midyat Seçim Bürosunda bir araya gelen Yüksel, partilere yaptığı konuşmasında "Allah'a şükürler olsun ki yüzlerinizdeki tebessüm hizmetkarınız olarak doğru işler yaptığımızın en önemli göstergesi" diyerek başladı. Yüksel, millete hizmet etmenin sadece TBMM çatısı altında milletvekilliği ile değil, başka platformlarda da devam edeceğini vurgulayarak "bizim için Halka hizmet, Hak'ka hizmettir" dedi.

Yüksel konuşmasında "Şükürler olsun ki Mardin'de binlerce vatandaşımın yüzlerinde gördüğüm tebessüm bana 2007'den bu yana çok doğru işler yaptığımızı söylüyor. Bizler halkımızın hizmetkarı olarak her fırsatta Mardin'e gelerek tüm halkımızla kucaklaştık. Sürekli her yerde halkımızın yanında olduk. Ben Mardin'in güzel insanlarının en güzel yaşam standartlarına layık olduğunu düşünüyorum." Dedi.

Yüksel tüm il, ilçe teşkilatlarına ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında şu sözlerle teşekkür etti:

Siyasete girmiş olduğum 2007'den bugüne, başta desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Mardin Merkez, Dargeçit, Derik, Kızıltepe, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli, Savur ve Yeşilli'de yaşayan tüm vatandaşlarımıza, partimizin tüm neferlerine, İl Başkanlarımıza, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Kadın, Gençlik Kollarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Belde teşkilatlarımıza, Mahalle ve Köy temsilcilerimize, teşkilatlarımızda çalışan tüm personelimize, köy muhtarlarımıza, aziz hemşerilerime, Sendikalarımıza, Sivil Toplum Örgütlerimize, tüm Derneklerimize, basın mensuplarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden allah razı olsun.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüksel’den Miletvekili Adaylarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement