Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir?

Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir?

Oyuncu Yurdaer Okur'un babası Yusuf Okur, kalp yetmezliği nedeniyle Samsun'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Yurdaer Okur kimdir ve nereli? Yurdaer Okur hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde…

08.05.2019 10:29  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nöbet dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Yurdaer Okur, babası Yusuf Okur'u kaybetti. Peki, Yurdaer okur nereli ve kaç yaşında? Yurdaer Okur hayatı, biyografisi…

YURDAER OKUR KİMDİR?

Oyuncu, 29 Ekim 1974 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Bafra Süper Lisesi'nin ardından Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde 3 sene okudu ve sonra yarıda bırakarak 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuar'ında yüksek lisans yaptı.

Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir?

DİYARBAKIR'DA ÖĞRENCİLERE DERSLER VERİYOR

Okur, 1999 yılında Genco Erkal ile tanışarak Dostlar Tiyatrosu'na katılarak, Yalınayak Sokrates adlı oyunda yer aldı. 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda dışarıdan oyuncu olarak görev yaptı. 2002'de Devlet Tiyatrolarının kadrolu oyuncusu olarak Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na atanarak Diyarbakırlı gençlere dersler vermeye başladı.

Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir?

NÖBET DİZİSİYLE EKRANA GELDİ

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra dizi ve filmlerde de yer alan Okur, 2012 yılında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı "Karadayı" adlı dizide Turgut Akın karakterine can verdi. ''Sakarya Fırat'' dizinde oynadı, 2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" adlı dizide bulundu ve son olarak ''Nöbet'' dizisiyle ekranlara geldi.

Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir?

Son Dakika Güncel Babasını Kaybeden Yurdaer Okur Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement