Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne Kayıt ve İtiraz Süresi 12 Mayıs'ta Sona Eriyor - Son Dakika
Güncel

Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne Kayıt ve İtiraz Süresi 12 Mayıs'ta Sona Eriyor

- Frankfurt Başkonsolosluğu'nda yurt dışı seçmen kütüğüne kayıt işlemleri için bekleyen vatandaşlardan detaylar Başkonsolosluk çalışanlarının kayıt işlemlerinden detaylar FRANKFURT (AA) – Cumhurbaşkanı ve 27'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışındaki 57 ülkedeki 120...

10.05.2018 18:17

- Frankfurt Başkonsolosluğu'nda yurt dışı seçmen kütüğüne kayıt işlemleri için bekleyen vatandaşlardan detaylar

Başkonsolosluk çalışanlarının kayıt işlemlerinden detaylar FRANKFURT (AA) – Cumhurbaşkanı ve 27'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışındaki 57 ülkedeki 120 temsilcilikte oy kullanacak 2 milyon 500 binin üzerindeki seçmenler için kayıt ve itiraz süresi 12 Mayıs TSİ 17.00'da bitiyor.

Frankfurt Başkonsolosluğu'nda kayıt işlemleri sürüyor

Almanya'nın Frankfurt kentinde de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışında oy kullanmak isteyen seçmenlerin Başkonsolosluk binasında yurt dışı seçmen kütüğüne kayıt işlemleri devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde kayıt için gelen vatandaşların konsolosluk binasında yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Konuya ilişkin Frankfurt Başkonsolosluğu'ndan yapılan açıklamada, "Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'nde ismi bulunmayanlar ile kayıtlarında düzeltme veya yerleşim yeri değişikliği yapmak isteyen seçmenlerin, askı süresi içinde Başkonsolosluğumuza şahsen başvurmak suretiyle adres beyanında bulunmaları ve Adres Beyan Formu doldurmaları gerekmektedir. İlan edilen Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne, seçmen niteliğini taşıyan vatandaşlar sadece kendileriyle ilgili olarak itirazda bulunabilirler." ifadesi kullanıldı.

Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne Kayıt ve İtiraz Süresi 12 Mayıs\'ta Sona Eriyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne Kayıt ve İtiraz Süresi 12 Mayıs'ta Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement