AFYONKARAHİSAR - Zafer Havalimanı'ndan İstanbul'a uçuşlar 5 Mayıs'ta tekrar başlayacak - Son Dakika
Güncel

AFYONKARAHİSAR - Zafer Havalimanı'ndan İstanbul'a uçuşlar 5 Mayıs'ta tekrar başlayacak

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'ın kullandığı Zafer Havalimanında İstanbul'a uçuşların 5 Mayıs'ta yeninden başlayacağı bildirildi.

16.04.2021 14:25  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'ın kullandığı Zafer Havalimanında İstanbul'a uçuşların 5 Mayıs'ta yeninden başlayacağı bildirildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasında düzenlenen protokol törenine, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Türk Hava Yolları (THY) Ankara Satış Müdürü Melih Torlak, Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yağmur ve Zafer Havalimanı THY İstasyon şefi Erhan Bulut katıldı.

Serteser, Zafer Havalimanındaki uçuşların salgın nedeniyle geçen yıl 23 Mart'ta durdurulduğunu anımsattı.

Şubat ayında da uçuşların tekrar başlatılması için girişimlerde bulunduklarını dile getiren Serteser, şöyle konuştu:

"15 Şubat'ta Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında, Kütahya Valisi Ali Çelik, milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis (İGM) Burhanettin Çoban ile THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'yı ziyaret ettik. İki aydır da çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı'ndan önce, 5 Mayıs'ta Zafer Havalimanı'ndan haftada 4 gün İstanbul uçuşları başlamış olacak."

Torlak da, Zafer Havalimanından İstanbul'a yeniden başlayacak uçuşların Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'a hayırlı olmasını temenni etti.

AFYONKARAHİSAR - Zafer Havalimanı\'ndan İstanbul\'a uçuşlar 5 Mayıs\'ta tekrar başlayacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AFYONKARAHİSAR - Zafer Havalimanı'ndan İstanbul'a uçuşlar 5 Mayıs'ta tekrar başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayten: Zafer havalimarı elverişsiz ve çok gereksiz uşak havalimanı her mevsime ve hava şartlarına uygun dolayısıyla uşak havalimanının hakkı yenmişüir uşak havalimarı uluslar arası uçuşlara açılmalıdır ben bir uşaklı olarak zafer navalimanını proüesto ediyorum ve oradan oeğil izmir hava limanından uçuyorum umarım yetkililer yorumumu kaale alırlar 0 0 Yanıtla
  • himmet: Havalimanı Kütahya İli Altıntaş İlçesinde olup, Kütahya Zafer Havalimanıdır. 0 0 Yanıtla

Advertisement