Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Askerler İçin Dua Edildi - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Askerler İçin Dua Edildi

Konya'da Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Silahlı Kuvvetler, Özgür Suriye Ordusu mensupları için Fetih Suresi okundu.

09.02.2018 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Silahlı Kuvvetler, Özgür Suriye Ordusu mensupları için Fetih Suresi okundu.

İmam Hatip Okulları Platformu Konya Koordinatörlüğü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Konya il genelinde bulunan tüm liselerde okunan hatimler için bugün Cuma namazına müteakip fetih ve hatim duaları yapıldı.

Konya İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin yaptığı açıklamada Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapmış oldukları iş birliği neticesinde Konya'da bulunan liselerde Zeytin Dalı Harekatı'na manevi destek için hatimler okunması kararını aldıklarını söyledi.

Bugünde Cuma namazına müteakip Karatay Ahmet Kolat Camisi'nde ve ilçelerdeki uygun görülen camilerde, tüm ilçelerde uygun olan camilerde fetih ve hatim dualarını okunduğunu ifade eden Şahin, "Vatanımızı milletimizi ve bayrağımızı koruyan kahraman ordumuza ve bu uğurda şehit olan tüm evlatlarımız için bu programımıza katılan ve destek olan herkese teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun." dedi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Askerler İçin Dua Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement