Sevgililer Günü'nde İzleyebileceğiniz Romantik Film Önerileri - Son Dakika
Kadın

Sevgililer Günü'nde İzleyebileceğiniz Romantik Film Önerileri

Sevgililer Günü\'nde İzleyebileceğiniz Romantik Film Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izleyebileceğiniz romantik filmleri sizin için seçtik bile…

30.01.2017 18:01  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken hediye fikirleri, yapılacak organizasyonlar derken kafalar oldukça karışıyor. Kimine göre özel sürprizlerle geçirilmesi gereken bu günde pahalı bir restoranda yemek yemek yerine en tatlı aşk filmlerini izlemek de fena fikir değil. Sevdiğiniz kişiyle birlikte yemek yapıp sonra da film izleyerek romantizm dolu bir gün yaşayabilirsiniz. Sevgililer gününde bu yıl sevgilinizle birlikte film izlemeyi düşünüyorsanız bu filmler tam size göre.

Aşk ve Gurur

Jane Austen'in aynı adlı romanından uyarlanan filmde genç ve zengin bir adam olan Bay Bingley'in ve onun en yakın arkadaşı Bay Darcy'nin gelişiyle beş kız kardeşin yaşamlarının gururun, aşkın önüne geçtiği bir çizgide umulmadık biçimde karmaşık hale gelmesi anlatılıyor.

Karışık Kaset

Ulaş ve İrem'in bazen neşeli, bazen hüzünlü hikayesinde, ilk aşkınızı, onu düşünürken dinlediğiniz şarkıları, aşk acınızı paylaştığınız arkadaşlarınızı ve verdikleri tavsiyeleri yeniden hatırlayacaksınız.

Aşk Geliyorum Demez

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı keyifli bir yerli romantik komedi filmi.

Büyük Aşk (The Giant Mechanical Man)

Sokak sanatçısı bir adam ile hayvanat bahçesinde görevli bir kadının yollarının kesişmesiyle başlayan romantik yapımda kısa zamanda birbirlerinden hoşlanan bu ikilinin ilişkileri onlara büyük bir güç verecektir.

Aşk Tesadüfleri Sever

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı 2011 yapımı filmde çocukluk ve gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen ve sonrasında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz'in (Belçim Bilgin), engellerle dolu aşk macerasını anlatıyor.

Son Dakika Kadın Sevgililer Günü'nde İzleyebileceğiniz Romantik Film Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement