'MÜZİKSİZ Evin Konukları' ile 9, 10, 11 Ocak'da Doğu Turnesinde - Son Dakika
Kültür Sanat

'MÜZİKSİZ Evin Konukları' ile 9, 10, 11 Ocak'da Doğu Turnesinde

\'MÜZİKSİZ Evin Konukları\' ile 9, 10, 11 Ocak\'da Doğu Turnesinde

Nedim Saban'a ait 'Müziksiz Evin Konukları', tam 23 yıl sonraki rejisiyle hala değişmeyecek tek duygu biçimine 'Sevgi'ye yer veriyor.

05.01.2015 14:38  Güncelleme: 14:39

Başrollerinde Özge Özder, Serpil Tamur, Abdül Süsler, Asuman Çakır, Emrah Düzkaya, Selim Tezin, Abdullah Semercioğlu'nun rol aldığı oyun 9, 10 ve 11 Ocak' da Doğu turnesiyle seyircileriyle buluşacak.

Oyun 'içimizdeki sevgi'yle teması kuruyor!

Oyunda, babalarının ekonomik durumunun bozulması nedeniyle, sevgisiz bir babaanne ve engelli bir teyze ile yaşamak zorunda kalan iki çocuğun hikayesi anlatılmaktadır. Tiyatrokare'nin büyük ilgi gören oyunu "Leyla'nın Evi"nde olduğu gibi kuşak çatışması ve kuşaklar arası sevgi bağı bu oyunda da perçinlenmekte, günümüz izleyicisine sıcak ve insancıl mesajlar verilmektedir. Oyunda sevgi, acıma, koruma ve sahiplenme duyguları farklı karakterlerin gözünden irdelenmekte, yaşam mücadelesi içinde yitirilen sevgi bağları ele alınmaktadır.

Geçtiğimiz sezon Müziksiz Evin Konukları oyunundaki başarılı performansıyla 'Sadri Alışık Komedi, Müzikli Oyun ve Müzikal Dalında En İyi Kadın Oyuncu', 'Direklerararası En İyi Kadın Oyuncu' 'Ekin Yazı Dostları Yılın Kadın Oyunu' ödüllerini almış tiyatronun ve TV dizilerinin sevilen oyuncusu Özge Özder ve Devlet Tiyatrolarının ve Tv dizilerinin sevilen ve kıdemli oyuncusu Serpil Tamur oyundaki performanslarıyla göz dolduruyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'MÜZİKSİZ Evin Konukları' ile 9, 10, 11 Ocak'da Doğu Turnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement