Alişan Gönlünü Rol Arkadaşı Buse Varol'a Kaptırdı - Son Dakika
Magazin

Alişan Gönlünü Rol Arkadaşı Buse Varol'a Kaptırdı

Eda Erol ile nişan attıktan sonra yeni aşka yelken açan Alişan, sevgilisinin kim olduğunu sır gibi saklıyordu. Alişan'ın sevgilisi yeni dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol çıktı.

11.12.2017 08:58  Güncelleme: 09:44

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la nişanlanan ve düğünlerine az bir zaman kala ayrılan Alişan, gönlünü yeni başlayacak dizisi "Dostlar Mahallesi"ndeki rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırdı.

BİRLİKTE TATİL BİLE YAPMIŞLAR

Şarkıcı Alişan, sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış, çift Eylül'de yüzükleri atmıştı. Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu. Şarkıcı, yakında başlayacak "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol'la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktı.


BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.
Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır. Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

Alişan Gönlünü Rol Arkadaşı Buse Varol\'a Kaptırdı

Son Dakika Magazin Alişan Gönlünü Rol Arkadaşı Buse Varol'a Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • herşey kader: Ben 30 yasinda bir ehli sünnet erkeği olarak bir kere bile evlenemeyeyim bunlarda çamaşır gibi sevgili değişsin. öbür dünyada bunlara bitane huri verilmez insallah 21 8 Yanıtla
    hahahaha: üzülme ehli sünnet kardeşim bunların hepsi kader djhshsgshs 8 0
  • Zynp: Alişan bir türlü evlenemedi. Bakalım bu kez ne olacak! 12 4 Yanıtla
  • MÜLAYİM SERT: Bu Alişan in haftada 3 magazin haberi var. Kim destekliyor merak ediyorum 9 3 Yanıtla
  • Grçekci: Ne yapsın yasmı tutsun bu kız daha güzel 9 1 Yanıtla
  • kurdoğlu: vay kıro paranin gücüyle kapti yavruyu 7 2 Yanıtla
  • işler güçler: yana yana kül olun emi 7 1 Yanıtla
  • ahm: kız güzel doğru seçim 6 1 Yanıtla
  • Sinir : Her işte hayır var bu kız daha guzel 2 0 Yanıtla
  • Trbz10: Alişan almasa ben alırım, beğendim!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement