Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu

Uçankuş TV'nin başarılı sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, YouTube kanalında yayınlanan Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu. Kalaycıoğlu, sağlık sorunlarından dolayı programa bir ay ara veren Seyhan Soylu'nun yerine moderatörlük yapacak. Dünkü yayında görev teslimi yapan Soylu ve Kalaycıoğlu, canlı yayında sözleşme imzalamayı da ihmal etmedi.

05.04.2022 09:12  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Soylu'nun sunumuyla Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programı, kanal yönetimiyle yaşanan sorunlardan dolayı YouTube'da canlı olarak yayınlanmaya başladı. Seyhan Soylu, Özlem Uçar, Nurettin Soydan Nurcan Sabur, Erol Köse, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci, Ebru Polat, Yeliz Yeşilmen, Pınar Eliçe ve Başak Çokan'ın kadrosunda yer aldığı programa sürpriz bir isim daha eklendi.

GÖKAY KALAYCIOĞLU MODERATÖRLÜK YAPACAK

Hafta sonu Uçankuş TV'de yayınlanan magazin programlarıyla adını geniş bir kitleye duyuran başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu. Kalaycıoğlu, Seyhan Soylu'nun sağlık sorunlarından dolayı programa 1 ay ara vermesinden dolayı moderatörlük yapacak. Soylu'nun programa dönmesinin ardından da Kalaycıoğlu, Al Sana Haber kariyerine yorumcu olarak devam edecek.

CANLI YAYINDA GÖREVİNİ DEVRETTİ

7 ay önce köpeğinin dışkısına basarak düşen Seyhan Soylu'nun kalbinin üstündeki kaburgası kırıldı. Kırılan kaburga da Soylu'nun sol göğsündeki silikonunun patlamasına neden oldu. 7 aydır olması gereken ameliyatı erteleyen Soylu, dünkü canlı yayında görevini Gökay Kalaycıoğlu'na devrederek ara verdi.

Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programın kadrosuna dahil oldu

"AMELİYAT MASASINDAN KALKAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN"

Canlı yayın başladıktan sonra programa gelen Gökay Kalaycıoğu ile Seyhan Soylu, izleyicilerin önünde anlaşma imzaladılar. Ciddi bir operasyon geçireceği için sevenlerinden helallik isteyen Soylu, "Kırık kaburgam silikonumu patlattı. Hem kaburgamı hem de silikonları yenilemem gerek. Patlak lastikle yola devam edilmez. Olur ya ağır bir ameliyat olacağım. Masadan kalkamazsam bana hayatınızdan ayırdığınız vakit için hem basın mensuplarına, hem de izleyicilerim hakkını helal etsin. Bir süreliğine '' Alsana Haber '' de yokum. Ama gözüm arkada değil. Masada birbirinden değerli isimler var. Başak Çokan bu işte gerçekten önemli bir imza. Nihat Doğan ile programı ikimiz götürüyorduk. Keza basın ayağında Türkiye'nin en önemli isimleri Nurettin Soydan ve Nurcan Sabur var. Aramıza yeni katılan Pınar Eliçe çok önemli bir isim ve şahsiyet. Onun gibi bir hanımefendi ile aynı masada olmak bize gurur verir. Nurcan Sabur ise yıllarca hem ağabeyim hem dostum hem de hocam oldu. Tayyar Işıksaçan gibi Nurcan Sabur ve Nurettin Soydan gibi isimlerin olması bizim için gurur verici. Ve her gün değişken yorumcuları olan programda, Tuğba Ekinci, Bahar Candan, Yeliz Yeşilmen, Hülya Uğur, Hakan Solaker, Ebru Polat, İsmail Bay, Sevim Alan, Adrian Öztürk ve tüm teknik ekibimiz hakkınızı helal edin. Gidip de dönmemek var. Ameliyat 7 saat sürecek" dedi.

"YERİME GÖKAY KALAYCIOĞLU BAKACAK"

Sözlerine devam eden Soylu, "Sağlık sorunlarım nedeniyle Nisan ayı boyunca yerime Gökay Kalaycıoğlu moderatörlük yapacak.Sonrasında da haftada bir gün programda yorumculuk yapmaya devam edecek ve yeni başlayacağım başka bir projeyi de yönetecek. Dediğim gibi masada hepiniz birbirinden değerli ve işinde ehil olan isimlersiniz. Kimseye yöneticilik yapmak haddimiz değil bizler sadece renk katıyoruz. Hepiniz onur verdiniz, şeref verdiniz. Tüm sevenlerim hakkını helal etsin" ifadelerini kullandı.

Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu

Son Dakika Magazin Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının kadrosuna dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement